sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Valon kaipuu!!

Tänään on ollut kyllä niin väsynyt päivä, vaikka nukuin yli 11h yöunet! Ja silti kaikkea ollaan saatu tehtyä. Tosin laiskalla temmolla, mutta niinhän se sunnuntaisin saakin olla.
Ajeltiin aamupäivällä Tampereelle Ikeaan. Tarkoitus oli ostaa töihin minun kynsipisteelle uudet tuolit. Sekä minulle, että asiakkaille. Ja löytihän ne. Ja löytyihän sieltä taas muutakin, mutta nyt onneksi oli järki päässä ja mitään "turhaa" ei lähtenyt mukaan. Ainoastaan pystynaulakko eteiseen, ikean testivoittaja paistinpannu (hehehee, saas nähä!) ja sellaista suojamuovimattoa (tai mikälie) välinelaatikostoon. Ei sitten kauhat ja muut kolise. Eli pienellä selvittiin.

Takaisin päin tullessa, istuttiin molemmat autossa ihan hiljaa ja nuutuneina. Mietin, että millon viimeksi aurinko on paistanut?! Siis niin harmaata ilmaa jatkuvasti. Täälä ei ainakaan ole kuin muutamana hassuna päivänä pikkasen aurinko pilkottanut taivaalta. Missä ovat ne kauniit pakkasta paukkuvat talvipäivät, joilloin lumi natisee kenkien alla? Minulla ainakin jokainen solu huutaa sitä. Puitakin katsellessa, hyvä kun latvaa havaitsi. Niin oli saman kolean harmaata. Ei auta kun olla huomisen toivossa. Kyllä se sieltä vielä tulee.

Tämä kuva kylläkin päivältä, mutta kellokin oli vasta vähän yli 11sta. Tämä sininen hetki huutaa Fazeria ;)

 Kotiin tultaessa, kasattiin naulakko paikoilleen ja vetäydyttiin molemmat omiin oloihin laiskottelemaan. Eli minä makkarissa tässä koneen ääressä ja ukkoni pikkumakkarissa "pelihuoneessa" pleikkarin kimpussa. Kissatkin retkottaa lämpimän takan päällä pitkin pituuttaan. Siis jokaista laiskottaa :D
Kuvia eteisestä laitan vasta kun olen tuon lipastohommankin saanut valmiiksi. Hiomakoneen kävin jo lainaamassa veljeltäni. Pikkuhiljaa,pikkuhiljaa :)

Anteeksi masenteluni, mutta tässä vielä yksi harmaa kuva harmaaseen päivään:D Huomenna on ehkä jo fiilis jotain ihan muuta :)
Oikein laiskaa sunnuntaita kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti