tiistai 8. tammikuuta 2013

Päivän piristyksiä!

Tämä päivä on ollut ihana, jo ihan vaan tähän mennessä! Tietysti sitä ei voi tietää mitä tuleman pitää, mutta loppupäivän seura on ainakin taattu :)

Aamulla olin taas hieman kiukkunen itselleni kun en taaskaan päässyt sängystä ajoissa ylös. Piti melkein juoksujalkaa muka lähteä töihin, kunnes töissä tajusin, ettei ovia tarvitse avata periaatteessa 20 minuuttiin. ;)

Ensimmäiseksi asiakkaaksi tuli ystäväni muksujensa kanssa. Ja ne toin mulle pipon! Se oli kuulemma ihan minun näköinen ja ystäväni oli itse tehnyt sen. Siis täh, mistä hyvästä? Voi että ja olihan se! se sopii ihan täydellisesti minun isoihin villapaitoihin, takkiin ym. ja väreiltään se oli juuri nappiosuma. Ei muutakun kiitos ihan älyttömästi! Siitä tuli kyllä lempipipo kertalaakista.Ja sitten vielä kotiin tultaessa, heitinpä collegehousut vaan jalkaan ja istahdin sohvalle. Avasin lehden ja mietin miten tähän taas jumiudun kuitenkin koko illaksi. Siinä sitten samalla puhelin soi ja Tampereella tytöt on järjestämässä saunailtaa ja sielä olis viinit ja muut valmiina, että ei muuta ku  reppu valmiiks, tyttö autoon ja nokka kohti kaupunkia. Päiväni täynnä yllätyksiä <3

 

Voi, yllättäkää ystäviänne, tämä fiilis on ihana! :) Hyvää tiistaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti