torstai 24. tammikuuta 2013

Tupperware kutsut ja muuta..

Siis minä pidin tänään elämäni ensimmäiset tupperware-kutsut. Valehtelematta kaksi kuukautta sitten vielä sanoin, että minä en sitten koskaan hurahda mihinkään kippoihin ja kappoihin. Niin, taas minulle oli helppo myydä ja toisin kävi :)


Kävin pari viikkoa sitten itse vieraana ensimmäistä kertaa kyseisillä kutsuilla ja jo sieltä tilaukseeni tuli muutamia hyviä eväsrasioita. Ja olihan se aikamoista myyntipuhetta, mutta minuun se ainaki upposi. Tosin ei ihan kaikkien tavaroiden kohdalla. Silti kaikki mitä tilasin, oli oikeasti sellaisia mitä meiltä ei täältä kotoa löydy. Ja nyt sitten kaksi viikkoa jälkeenpäin minä emännöin ensimmäiset omat kutsut. Joista sain aikas kivat emännänlahjat.

Kyllä tämä minun mielestäni on kiva tapa tavata ystäviäkin ja tutustua hieman uudempiin tuttuihin, joihin ehkä muuten on isompi kynnys kutsua vain kahville. Ja täälä pienemmällä paikkakunnalla on muutenkin tämä kyläilykulttuuri vielä täysissä voimissaan, mikä taas kaupungissa on jo hieman tipotiesään.
Aivan siis erinomainen tapa kutsua vaikka naapurit kylään jos uskaltaa kotiaan heille näyttää ;)En tiedä onko tämä aikuistumista vai puutostiloja sosiaalisessa elämässä, mutta minulle ainakin tuli hyvä mieli.
Ja aion ehdottomasti pitää toisetkin kutsut! Jos seuraavaksi olisi luvassa ne himoitsemani alusvaatekutsut :) Täytyisi löytää vain kiva, kaikenkattava merkki ja kiva esittelijä pirkanmaan seudulta. Jos jollain on vinkkejä hyvästä esittelijästä ja kivoista tuotteista niin vinkatkaa! :D
Kahvitteluun en nyt valitettavasti kerennyt panostamaan, mutta perinteiset pulla kahvit tuli tarjottua.

kirpputori uutuusSuosittelen siis muillekin! Jos vaikka on uuteen paikkakuntaa muuttanut, niin erinomainen tapa tutustua lähiympäristön ihmisiin.

                                                                       ----

Tässä vielä vähän kuvia tältä aamulta kun auringon nousu näytti niin kauniilta! Ja tämän päivän tukkatyyli, kun kerrankin jaksoi edes jotain tehdä ;)
Tälläinen sekalainen postaus tänään. :) Yrittäkää pysyä perässä tässä pomppivassa tekstissä.

2 kommenttia:

  1. Oi oi ihana kampaus sulla :) Vihdoin pääsin tänne, Niina suositteli blogiasi. Tervetuloa vierailemaan myös mun blogiin www.willawanilla.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo täälä minä kanssa kirjottelen(harjoittelen) ja toivon jossain vaiheessa edistyväni ;) Olen kanssa käynyt kurkkimassa blogiasi, ja se on kyllä aivan ihana! Aina kateellisena katselen teitä jotka jaksatte tehdä käsitöitä kotosalla, minulla tuppaa into jäämään sinne töihin ;D

      Poista