lauantai 5. tammikuuta 2013

Koti-ilta:)

Tänään minä aion kyllä viettää illan kotona. Vieläkin mietin joulun jälkeisiä pyhiä, häitä, uutta vuotta ja pla pla. Toki, minähän rakastan tanssimista ja hauskuutta, niin nyt on tullut oltua rimpsalla ihan tarpeeksi. Vaikka en minä mihinkään tipattomaan sitoudu. Jos sitä sattuu saunaan vaikka siiderin haluamaan tai lasillisen viiniä pihvin kanssa. Ei paljon lupaus pitäisi. ;)
Ja nyt on kyllä kiva rauhottua kotiin kun se on taas "kunnossa". Niin paljon kun se ikinä voi minulle olla kunnossa. Siis sisustuksellisesti. Kaikkea kun vaan ei saa kerralla. Ja tämä asunto on ensimmäinen mihin oikeasti saa toteuttaa itseään, kunhan vain vähän tolta mieheltä kyselee lupaa. Ainakin siis suurempiin hankintoihin.
Eilen siis otin viimeisetkin punaiset joulua muistuttavat asiat pois ja laiton omaan joululaatikkoon. Se työnnettiin sitten syvälle kaappiin ja sielä se saa taas seuraavat 11 kk:tta levätä.
Vähän oli pakko myös vaihdella verhoja ja koittaa saada itselle "bloggausnurkkaus", kun kaikilla muillakin tuntuu sellainen olevan :D Eli siis aseteltiin vain meidän mini-kirjotuspöytä uudelleen. Siinä kyllä hoituu kirjanpitojutut, laskut, facebookkaus,bloggaus ym. kaikki jutut. Tulostimelle täytyisi vaan kehitellä jotain, kun en kestä sitä näkösällä.

Jalat ei vaan kovin hyvin mahdu tuonne pöydän alle ;) täytyy olla vähän vinossa. Ergonomista,hah.


Keittiöön mulla on nyt sellanen viha-rakkaussuhde. Tykkään siitä kun se on tosi avara (niihin nähden mitä meillä on ollut) ja valoisa. Mutta silti joku mättää. Kaappeja on hirveesti, mutta silti seinät on tyhjät. Ja en nyt kaappeja haluaisi lisää. Joku kiva taulukin voisi ajaa asian, mutta silti joku hyllykkökin miellyttäisi,hmm. Hyllykkö olisi periaatteessa vaan ihan turha, tai eihän sisustuksessa mikään nätti asia ole turhaa, eihän? ;) Katsotaan nyt sitten mitä kummaa sille joskus tapahtuu. Olisi vielä vaan muutama muukin projekti mielessä...kylppäri ja pikkuhuone. Kesällä terassihommakin  pitäisi jatkua ja ja ja.. Onneksi meillä on vuosia aikaa.
Olen kyllä aika paljon joutunut opettelemaan kärsivällisyyttä. Muuten tunnetusti olen sellainen 'kaikki mulle nyt heti'-tyyppiä. Ne pienet vuokra-asunnot kun nyt täyttyivät niin helposti:)

ja mä haluun uuden pöydänkin. Voivoi :) jos kävis lottoomassa.

vähän vielä valkoisempaa :) Seinille on ihan pakko saada jotain lisää! Kirppikselle:)

Ja sitten vielä asiasta hetkeksi joulukuiseen löytöön. Lueskelin aamukahvilla blogia ennen joulua ja sielä Henriikka oli kertonut näistä NHL-repuista ja sen mistä niitä vielä saa. Voi että mikä riemu! Soitin samantien äitille ja iskälle, että mikäs reppu sillä mun veljellä olikaan silloin 90-luvulla. Ja äkkiä tilaus eteenpäin. Onnistuin saamaan kaksi reppua itselleni ennen jouluaattoa vielä. Veljeni sai Los Angeles Kings repun ja omalle ukolle tilasin sitten hieman erimallisen New York Rangers repun. Joka varmaan on jo ristitty paremminkin minulle käyttöön kuin hänelle. Ja minähän meistä se todellinen kiekkofani olen..tai sitten en. Olen hengessä mukana, ja joskus ukkoani kannustamassa hänen omissa peleissä. 
Silti, kaikkein hientointa oli antaa toiselle lahja mitä hän ei ole mistään voinut aavistaa. Ihan parasta :)

tässä nyt tämä meidän oma reppu :) Ah, nostagiaa.

Tälläinen lauantai täällä, mites teillä?

                                                              -moona-

2 kommenttia:

 1. Mukava blogi ja kauniita, tunnelmallisia kuvia :)
  -Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Kovasti koitan harjoitella sekä kuvausta että kirjoittamista:)

   Poista