tiistai 15. tammikuuta 2013

Talvipäivä

Pitkästä aikaa pystyy taas rauhottumaan tähän koneen äärelle. On ollut niin vilinää muutamat päivät, että ne harvat rauhalliset on sitten halunnut vaan lötköttää sohvalla. Ajatuskin koneen aukausemisesta/työpapereista on kuvottanut. Nyt niiden työpapereidenkin aika on koittanut. Välissä kuitenkin kerkee käymään täällä.

Oletteko huomannut miten tärkeä osa kengillä on tuolla ulkona? Äitini oli ostanut itselleen kunnon talvikengät ja ne olikin ollut pienet. No lucky me, iskä pisti popot postiin ja niin saatiin tyttärelle kunnon kengät. Jostain syystä kun itse käy kaupoilla, silmät osuu aina niihin tyylikkäisiin epäkäytännöllisiin kenkiin. Vaikka minä en mitään korkoja oikein käytä, niin pohjat on yleensä aika "sliksit".
No näissä ei ole. Ensimmäistä kertaa kun lähdin kävelemään niillä töihin, naureskelin itsekseni, että tältäkö se tuntui kävellä normaalisti. Sipsuttamisen ja tasapainoilun sijaan :) Olin jopa muutaman minuutin nopeampikin! Ja kyllä nyt meinaan tuntuu, että tuosta pelkästä työmatkastakin saa jotain reippailun tuntua irti. Hahaa, uusi fiilis. Kannattaisi siis useammin itsekin ostaa tuollaisia kannattavia ostoksia. Eivätkä nämäkään mitkään sysirumat ole, itseasiassa aika tyylikkäät ;) Mutta mitä minä äitiä tunnen, se ei kyllä mitään sysirumia kenkiä osta koskaan! Yritän aina sovitella sen ostamia kenkiä jalkaani, mutta ne on harmittavasti juuri yhden numeron tai jonkun puolikkaan liian isot :( No nyt kävi tuuri.

Vähän jo käytössä saanut kärkeen likaa, mutta muuten aika kivan kitin väriset. Muutakin joskus kuin mustaa :)

Jouluna saatu kukka vielä hyvin hengissä!

Talvipäivän kahvihetki. Juon kyllä kahvini maidon kanssa, mutta kuvassa näytti paremmalta mustana :D
Joo, eipä mulla muuta näin tiistaisena tynkätyöpäivänä :) Mukavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Heipä hei!
    Ja kiitos kommentistasi.
    Ohjeet mattoon olen ottanut kangasaitta.fi sivulta. Siellä paljon erilaisia matonohjeita
    Mukavaa lauantaita sinulle

    VastaaPoista