maanantai 28. tammikuuta 2013

Kirppari löytöjä!

Taas tuplapostaus, harvinaista! ;) Ei voi muutakaan.
Tämä päivä oli taas vapaata niin lähettiin ton kälyn kanssa ajelemaan Ikaalisiin kirpputorille. Tuntuu välillä, että meidän oman kylän kirppis on niin nähty ja sielä hinnat on jo ihan pilvissä. 
Ikaalisten kirppiksellä pyöriessä ei voitu muutaku todeta, että tätä sen kirpputorin pitäisikin olla. Hinnat ovat oikeasti kirppishintoja eikä kiskuripöytiä näkynyt. Vaikka naapurikylässä olen pitkään asunut, en ymmärrä miksi en tiennyt koko kirpputorista yhtään mitään? Noh, nyt tiedän ja menen kyllä toistekin!

Muutamia asioita löysimme mistä taas ihmettelimme, etteikö ihmiset tiedä tavaroidensa oikeaa arvoa. Arabia astioitakin oli yhdessä pöydässä ihan pilkkahintaan. Niistäkös meidän ostoskärryt täyttyivät. Meinasi mennä kristillinen tasajako hieman vaikeaksi. Molemmat saimme kuitenkin haluamamme.

Tässä minun Arabia löytöni. Nämä olivat oikeasti yhteensä vain 16e!?Mutta tästä seuraavasta löydöstä minä olen kyllä paljon enemmän innoissani! Kyllä koti alkaa nyt näyttämään niin viihtyisältä, että tähän varmasti jäädään vähän pidemmäksikin aikaa. 
Eikä tämä seuraavakaan löytö köyhdyttänyt minua kuin 10e. Siis todellakin menen uudestaan!


Oma ihana pulpetti :) Ja mikäs sen parempi paikka kun liitutauluseinän edessä. Ja tämä löytö siirsi sopivasti sen vanhan lipaston hiomisprosessia vaikka kesälle. On tuolla pihalla niin kökkö ilma hioa ja sisällä ei oikein viitsi, kun pöllyyttää niin paljon. Ei haittaa mua yhtään! Tämä on paljon parempi ratkaisu :)

Ja tässä seuraavassa kuvassa olevat laudan pätkät ovat sunnuntai aamusta lähtien kuivunut meidän kylppärissä..


...niistä sitten myöhemmin lisää ;)

Ja taas uudestaan, hyvää alkanutta viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! :) olin ihan puulla päähän lyöty ku löytyi tälläisiä. Ja vaikka mitä olisi ollut lisää ;)

      Poista