sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Koti ilman järjestelyitä.

Lueskelin eilen villahovin eloa, blogia ja siinä Ansku mietti kuinka kodit olisi kiva nähdä kokonaisvaltaisesti. Minä nyt ilman haastetta sitten lähdin osittaina tähän touhuun mukaan. Ja niitä pahimpia nurkkia en vieläkään kuvannut, mutta kuvasin kodin ilman järjestelyä/asettelua. Nyt ei ihan pahin tilanne ollut kuitenkaan kun siivouspäivää juuri viettelin, mutta kyllä pientä vinksalleen menoa jo tässäkin on havaittavissa. Ja oikeesti, meillä asuu vaan kaks "aikuista" ja kaks kissaa :D
Ja totta se on, minä vieläkin jätin ne pahimmat nurkat kuvaamatta. Kyllä ne tiskit lojuu pöydillä, pyykkikori pursuaa, vaikka juuri koneellisen on pessyt. Verhot on vinossa ja sohvatyynyt lytyssä. Ja kaikki joilla on kissa kotona voi kuvitella minkä näköistä esim hiekkalaatikon läheisyys voi olla. Ja myönnän ei todellakaan kiinnosta viisi kertaa päivässä olla siistimässä koko kylppäriä hiekan murusista. Vaikka ehkä pitäisi. No tässä siis edelleen samoja nurkkia kuin aikasemminkin. Silti vain pintaraapaisu siihen, miltä koti todellisuudessa näyttää. Arkena kun on "kiire". ;)Siinä on jotain, mutta noissakin kuvissa on jo imurit ja rätit heilunut sekä tavarat laitettu piiloon. Kaivelin kuitenkin vielä arkistoja ja sielähän oli ton ukon ottamia kuvia. Ja ne jos mitkä on sellasia, ettei paljoa ole katseltu mitä taustalta löytyykään ;) Tosi perus arkea.. Älkää säikähtäkö!

Ps. Seuraavien kuvien saattelemana. Hyvää sunnuntaita! :)
2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Sattumalta lueskelin blogiasi ja bongasin siitä tuon ihanan tikapuu hyllykön. Mistä se mahtaa olla ostettu jos varastaisin tämän idean omaan pikku kotiini? :)

  Ja näyttää muuten kivalta tuo kämppä, hyvin mietitty sisustus!

  Talvisia terveisiä sinne Landelle!

  VastaaPoista
 2. tota, mä itseasiassa sain sen mun veljeltä. mutta oisko ollu IKEAsta tai kodin ykkösestä. :) en oo ihan varma ;) kiitos kovasti!

  VastaaPoista