maanantai 18. maaliskuuta 2013

vaimomateriaalia

Ruokavalion vaihtaminen on kyllä hankalaa. Minulla on siis menossa projekti, jossa koko ruokavalio meinaa mullaantua totaalisesti, mutta minulla on myös kyllä maailman huonoin itsehillintä! noo, mutta kerran saa repsahtaa ;) Ja tosi hyvin olen kyllä nyt ollutkin herkuttelematta.

Toissailtana oli leivät loppu, niin tein nopeasti teeleipiä. Ne ovat kyllä niin helpot tehdä. Eikä tarvitse miettiä onko muistanut ostaa hiivaa vai ei.


Näihin leipiin käytin:
2dl venhäjauhoja
4dl ruisjauhoja
3tl leivinjauhetta
3dl maitoa
3rkl oliivioljyä
suolaa
1tl pellavansiemenrouhetta
Nam, helppoa ja nopeaa.. En ikinä katso missä asteessa nämä pitäisi paistaa mutta oisko ollut 225c ja n.10min..hui en muista kun itse aina katselen uuniin. Sori.

No sitten, iiihanan sunnuntain kunniaksi halusin pitkästä aikaa lelliä tota ukkoo. Toinen "ressukka" joutunut kestämään kovat sunnuntaiaamun päänsäryt,heh. Tätä ei usein minulta näe, mutta vein sille ns. aamupalan sänkyyn. Kaks meetwurstileipää ja omenamehua, haha parempaan en aamulla pystynyt. Päivällä niillä olikin sitten höntsypelit jäähallilla, niin kiehautin nakkisopat hyvissä ajoin ennen peliä mahan täytteeksi. Oli muuten pitkästä aikaa ihan todella perinteisen HYVÄÄ! Hallilla kävin itsekin sitten kuvaamassa "Con frutos"in peliä, niin saa pojat lisää kuvia minultakin kotisivuilleen.

No pelien ja ruokailun jälkeinen jälkiruoka oli mustikkamuffinssit ja vanilijajäätelöä kinuskikastikkessa :) Kaikki tietysti sekaisin keskenään!

Mustikkamuffinssien ohjeen otin tuolta ->  http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/293207/Mustikkamuffinssit,/?ref=search. Ja sekin meni vähän soveltamiseksi, tai sekoitin oikeastaan aineet ihan ihme järjestyksessä. Tuli jonkin sortin blackout. Onnistui ne kuitenkin. Ja sitten kinuskikastikkeen tein itse myös
.
Laitoin siihen pelkästään:
2dl kuohukermaa
n. 1,5 dl fariinisokeria
Sekoittelin kattilalla niin kauan kuin kastikse paksuuntui ja alkoi pulpahtelemaan.

Voin  kertoa, että vei kielen mennessään ja tuo kinuskihullu ukko oli ihan jossain svääreissään ;) Tykkäs ja vaimopisteet senkun kasvoi ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti