torstai 14. maaliskuuta 2013

Uudet tuulet vielä vanhojen lisäksi! :)

Kuulkaas kaikki :)

Kuten kuva jo antaa pientä vinkkiä (ja otsikko) minulla puhaltaa nyt uudet tuulet. Blogini muuttaa Lilyn turvallisiin vesiin :)
Kaipasin kunnolla jotain uutta ja raikasta tänne blogin puolelle. Tälläiseltä tohelolta kun ei onnistu koko sivun muokkaaminen oman näköiseksi, niin kävinpä kurkkimassa onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella.
Ihastuin kyllä LILYN ulkoasuun kovasti ja sen selkeyteen. Käykää ihmeessä kurkkaamassa, sieltä löytyy vaikka mitä tarinoita!

Nimikin vaihtui sitten samalla ;) Kaikkeen kyllästyy, mutta nyt ratsastetaan periaatteessa omalla nimellä pienellä twistillä. Ja tämän nimen uskon jäävän piiiitkiksi ajoiksi.
Uutta sivuani, missä ei vielä ole kuin yksi esittelyteksti, pääset kurkkaamaan TÄSTÄ.

Jotkut tarinat saattavat toistaa itseään, mutta paljon uuttakin on luvassa.
Käyn kyllä täälläkin vielä postaamassa jotain, ainakin linkkejä niin pääsee uusille sivuille :)

Sniiff.. :')
Nähdään vielä täällä ja tervetuloa uuteen sivuuni! <3 
                                                                     <3

4 kommenttia:

 1. Hei,eksyin sivullesi tätisi Merjan FB sivun kautta.Kirjoitat tosi kivasti,aijon seurata jatkossakin.Olen samalta kylätä kotoisin äitisi Tarjan ja tätiesi kanssa,olimme paljon yhdessä varsinkin Tarjan ja Tuijan kanssa.t.Marja-Liisa Mäenpää Vilkaisppa joskus blogia maajussijamorsian.blogspot.com on tyttöni Eveliinan (25v.) kirjoittelua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Oi ja ihanko Leppävirran ajoilta :)
  Jää ihmeessä seurailemaan, aika ajoin jutuissa tulee ehkä kuulumisia myös Savon suunnalta. Nyt vaan saattaa hieman harventua jutut täälä Bloggerin puolella, mutta jutut jatkuvat yhä Lilyn plasta sivuilla. Ylhäällä on linkki, mistä pääsee suoraan minun palstalleni.

  -Ja toki käyn kurkkaamassa tyttösi blogia! :)

  VastaaPoista
 3. Apua miten sitä saan seurattua kun en saa itseäni sinne blogger-lukijaksi, noh, käyt kommentoimassa aina välillä mulle niin löydän perille...? :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä käyn kommentoimassa välillä niin siitä kai pitäisi päästä suoraan sinne :) Sinne voi rekisteröityä, mutta en kans sitä kautta löytänyt yhtään näitä bloggerin blogeja :(
   Taidan tehdä muutenkin silleen, etten kokonaan poista tätä, niin pysyn sitten teidän blogeissa perässä ;) Linkitän välillä tännekin tuota uutta sivua! :)

   Poista