torstai 7. maaliskuuta 2013

Pikavisiitti:)

Tälläiset nopeat moikat torstai illan tiimellyksestä.
Tuntuu, että jokainen päivä on ollut "pikapäivä". Ihan hurauksessa taas tääki viikko jo meni, ja sanon sen sillä kun huominen päivä menee pakkaillessa ja autossa istuen. Eli periaatteessa se päivä on menny jo välistä ja sit on odotettu lauantai.
Matkataan mun äipän ja iskän luo Itä-Suomeen. Äiti täyttää vuosia ja niitä sit juhlistetaan melkein koko suvun kera. Aikas mukavaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia. Muuten viikonloppu reissut menee niin hujauksessa, ettei 20päistä serkkukaarta kerkee kyllä millään näkemään yhtenä viikonloppuna ;)


Ja nyt on sitten viimehetken juhlahepeneet käyty ostamassa ja ukkokin sai vihdosta viimein tukkansa siistiksi ;) Tuppaa noi työjutut täälä kotona vähän venymään turhan pitkälle.. Ja jostain syystä huomasin taas, että omasta päästä juurikasvu paistaa, otsis on liian pitkä ja latvat taas harottaa.. no, mitä pienistä ;D Ainakin vaatteet ja kengät on kuosissa! Naamaan maali päälle niin avot! ;)

silmät menee sekaisin ;)
Kotona ei ole touhuamisen saralla tapahtunut ihmeitä, mutta muutama nostolava tänään tohon pihaan saapui.. Että saas nähdä mitä keksitään!

Pakko esitellä teille meidän Peppi pentuna, kun sillä on A:n pikkuveljen vanha suomen mestaruus -95 paita päällä <3


Ja astetta kevyempi iltapala siis tiedossa! Hui, ei taida kyllä mennä mun suuhuni. Minulle mastuu kyllä ihan leipä ja mehu. Jätän tuhdimman aterian tuolle raskaamman ruuan rakastajalle.

Hyvää yötä, ihanaa perjantaita, ratkiriemukasta lauantaita ja oikein oikein rentouttavaa sunnuntaita! Oi herkkupäivää odotellessa! Moi moi! -moona-

1 kommentti: