lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lomanollaus

Tai pikemminkin tämän pääsiäisen mukana tuoma pitkä viikonloppu.
Mieli ei ole oikeasti oikealla lomallakaan ollut niin lomalla kuin se nyt on. Ja kyllä tämä tuntuu hyvältä.


Ollaan vietetty A:n synttäreitä eilen. Kakkua koitin tehdä ja totesin, etten tee enään koskaan. Siitä tuli ihan kamalan näköinen! Kuvaa en edes viitsinyt ottaa. Pohja lässähti, kerma loppui, kinuski imeytyi kakkupohjaan ja plaplapla. Makukin oli eilen ihan kamalan ällömakea, mutta tänään se oli hyvää?! Aiheuttiko eilinen jamittelu sokerinpuutoksen kun kakku maistui;)
No tänään tein lisäksi taas mun herkku teeleipiä. Olen nyt löytänyt hyvän reseptin millä tulee nopeasti kotitekoisia lämpimiä leipiä. Tänään muoto oli reikäleipä. Olen aikaisemmin postannut kyseisen reseptin tänne, sinne pääset TÄSTÄ.Päivällä käytiin sitten jäällä poistamassa eilisen tunkkaisuus ja muhun siis MUHUN iski hiihtovimma? Ei ole kyllä todellista, mutta joo soitin jo veljelleni, että huomenna haen niiltä sukset lainaan ja A:n kanssa mennään taas jäälle. En olisi uskonut. Toki tässä on monta tuntia vielä kyseiseen tapahtumaan aikaa niin se mielikin saattaa vielä muuttua, mutta kyllä tämä näkymä houkuttelee.
Jos motivaatiota lisäisi äipän ja iskän yllärikäynniltä saadut termarit. Molemmille tuotiin omat niin ei tarvitse kinastella mitä juomaa kannuun laitetaan.
Toivotut synttärilahjat :)


Pääsiäisretkelle siis huomenissa! Ainakin säätiedotus lupasi hyviä ilmoja.

Hauskaa lauantai-iltaa kaikille! Me ajateltiin pyhittää tämä ilta ihan lepoillaksi.

-Moona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti