sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Moikka vaan!

.. Pikaisesti kuulumisia tänne päin.
Olen etsinyt kapean hyllyn rautaisiapidikkeitä nyt kissojen ja koirien kanssa ja mistään ei ole silmääni sellaiset osunut.
Nyt itseasiassa tänään kävin omaa kirppispöytää siivoamassa ja läheiseltä pöydältä bongasin nätit valkoiset pidikkeet ja 4e! Jes, pieni ilo oli suuri ilo :) Nyt siis minun lautaprojektini voi jatkua. Eli siis joo jos muistatte kun aiemmin esittelin teille laudanpätkiä, niin niistä tulee nyt ihan vain yksi hylly. Ei muuta. Niistä sitten tuolla Lilyn puolella enemmän..

Ja löysin minä sieltä kirppikseltä muutakin... Laukun ja kaksi paitaa.. Ja niistäkin tulette näkemään enemmän siellä Lilyn puolella..

Ja nyt alkaa perinteiset sunnuntai herkuttelut! Uunituoreita mustikkamuffinsseja, vanilijajäätelöä ja oma tekemää kinuski kastiketta! Niistä minä voisin tehdä molempiin paikkoihin erilliset postaukset.

Mutta tälläistä täällä, näin tosi pikaisesti. Käykääpäs kurkkaamassa taas lilyn puolella, jonne pääset TÄSTÄ :) Siellä on nyt vähän sitä ja tätä ja tota höppää kirjotettu, sekä osa jutuista saattaa olla teille bloggerilaisille kertausta.

Kuullaan taas! :)              -moona-

voih,, oli tännekin vain nii tuttua kirjoittaa.. Pienessä ajassa asioihin tottuu ;)

2 kommenttia:

 1. Oi nams :) kuulostaa niin herkulle uusituore mustikkamuffinssi kera jätskin <3 Tälle päivälle jo lounas syöty, mutta tein tuhdin satsin makaronilaatikkoa ja pistin vielä uuniin, niin saa ens viikolla sitä sitten syödä :) eikä muuten ole mikään peruslaatikko ;) Pekonilla ja kermalla höystetty :D

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kauheeta miten tälläinen viesti on mennyt ohi, anteeksi! :( Me syödään kans ihan hirveesti laatikko/kiusausruokia. Pystyy kätevästi tekee reippaan annoksen mistä riittää parille päivälle ja vielä töihinkin matkaan. Kaksin kun ollaan ;)

   Ja noi muffinssijätskit vei kyllä niin kielen mennessään! :) Ihanaa viikonloppu Jansku!

   Poista