lauantai 2. maaliskuuta 2013

Uutta kotiin!

Siis tuntuu etten olisi nyt pariin päivään täällä käynyt. Vaikka viimeksi eilen ;) Omaa postausta ei ollut edes mielessä, enkä ole edes muiden blogeja käynyt ihastelemassa. Vaikka ei ole ollu edes kiire? hmm.. En tiedä mistä moinen poissaolo johtuu, varmaan ollut jotain tekemistä kuitenkin?

No mutta, vihdoin meidän kotiin tuli jotain uutta :) Tai pikemminkin jotain vanhaa, ja mikäpä muukaan kuin SOHVA! haha, meillä on meidän pienessä kolmiossa neljä sohvaa! Wow, nyt alkaa olemaan jo liikaa :D Kahdesta kyllä ollaan luopumassa, kunnes niiden uudet omistajat saavat pakettiauton ja toiset kun alkavat  (joskus) muuttopuuhiin ;) Vink vink..

Kodittomaksi minulla ei kuitenkaan ole sydäntä jättää tälläistä valioyksilöä. Se on kuitenkin minun puoliskoni vanha sohva hänen poikamiesboksi-ajoiltaan ;) Sohva on leipäillyt nämä kaikki vuoden A:n vanhempien luona ja nyt vasta päätyi meille.
Tämä uusvanha sohva on pieni kahden istuttava, täysin nahkainen ja musta! Eli täysin päinvastainen kuin meidän ikean ektorp. Silmäni on varmaan jotenkin kieroutuneet, sillä minua tämä ei häiritse ollenkaan. Ja ei kuulemma tuota toistakaan osapuolta. Oli kuitenkin hieman ilmeen pehmennykseksi laitettava valkoinen viltti sohvan päälle, ainakin siksi aikaa kun saan toisen sohvan valkoiset päälliset joskus silitettyä (vihaan silittämistä). Ja suojaa se noiden kissojen kynsiltä edes vähäsen ;)

Mutta tämän näköistä meidän olkkarissa on tällä  hetkellä. Seuraavassa hetkessä se saattaa taas olla ihan mullinmallin. Mitäs mieltä te kaikki olette? :))

Takan edestä lattialta puuttu vielä se kipinäsuojajuttu ;O




Ruusuja ihanan lauantain kunniaksi :)

Molemmille omat koristeet :)

A:n viikset

ja anoppi toi minulle tänään sydämen :)
tästä kuvasta vielä puuttuikin tuo sydän,ups!

Mukavaa viikonloppua teillekin! Me pistetään takka pöhisemään ja minä valloitan tuon uuden/vanhan sohvan :)

p.s Sori tekstissä oli paljon huutomerkkejä ja kysymysmerkkejä. Mielentilani on todella innostunut ja ehkä hämmästynyt  ;))

8 kommenttia:

  1. Kotinne on sydänlämmöllä sisustettu.. Ja kyllä sen siellä vaistoaakin. Pikku hiljaa kaikki ihanat tavarat löytävät paikkansa; uusia hankkien, vanhoja korostaen ja kunnostaen:)Läämpöistä oloa ja iloa edelleen <3

    VastaaPoista
  2. kyllä ne pikkuhiljaa asettuu aloilleen :) kyllä se niin on että kotona on kiva olla! lämpöä löytyy, varsinkin takan avulla ;) ja kyllä muutenkin.

    VastaaPoista
  3. niin ja kiitos paljon Mirjami! :) teillä myös! ;)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) käsittämätöntä, että ysi sohva lisää ja tuntuu, että tilaa olisi tullut enemmän? ;)

      Poista
  5. Ompa kyllä kauniin näköistä.

    Tuo ikkuna on ihana! :) Vai miksi tuota nyt kutsutaan, kamala blackout! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo joku ikkuna karmi juttu, se odottaa tuossa seinälle pääsyä (on kyllä odottanut jo jonkun aikaa) ;)

      Poista