keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

kevätihon hoitokuuri..

Nyt on alkanut minulla ihonhoidon kevät remppa.
Kuten aiemminkin ihoni kaipaa todella paljon kosteutusta. Ihon lipidien puutteesta kärsivä iho tarvitsee enemmän rasvoja avukseen.

Pesen kasvot hellävaraisesti. Käytän aina puhdistusmaitoa, en koskaan mitään puhdistusgeelejä tms. koska ne "pesevät" kasvoni usein liian korpuksi. Lopuksi viimeistelen pesun kuivanihon alkoholittomalla kasvovedellä. Alkoholiton koostumus ei kuivata ihoa.
Kumma kyllä tämänkin opin vasta vähän aika sitten, kun S. valoitti elämääni, ettei ilman sitä voisi elää ;) S. on siis nyt veljeni avokkityttöystävä. En aina jaksa erikseen kirjoitella noin pitkää sepostusta.
Edelliset kasvovesi kokeiluni on ilmeisesti sisältänyt alkoholia, kun naama on vain kuivunut entisestään.


Kosteutus vaiheessa käytän edelleen Lumenen ravitsevaa tehohoitoa erittäin kuiville alueille.
Silmäalusille ja luomelle laitan tällähetkellä Dermosil:in Cool tip silmänympärysvoidetta. Ihanan viileä "levityspää" rauhoittaa siitepölyjen aristamia silmiä. Ja tämä tuote on hajustamaton. Rauhoittaa välittömästi.
Kasvoille taas Niveaa. Edelleen voi mikä löytö! Halpa ja hyvä, ei tuki huokosia. Ja näin kevätauringon paistaessa ei saa unohtaa aurinkorasvaa kasvoilta varsinkaan! Kuulostaa ihan sairaalloiselta määrältä rasvaa, mutta kaiken tämän ihoni tarvitsee, kun ei omaa kosteustasapainoa omista.

Meikkivoiteena aloin nyt käyttämään Lumenen luminous touch kuultomeikkivoidetta. Kivan kevyt, peittää kohtuullisesti ja pysyy koko päivän. Tai minä olen sellainen, että pyyhin meikit pois aikalailla töistä tultuani. Kevään tullen on ihana antaa raikkauden näkyä iholla. Pieni kiilto ja epäkohtien kuultaminen on vain luonnollista. Minusta on luonnottomampaa peittää "epäkohdat" hirveän pakkelivuoren alle.


Vartaloa olen alkanut hoitamaan Yves Rocherin pesutuotteilla ja kosteutuksessa tällä hetkellä menee tylsästi hajustamattomat perusvoiteet. Raskaista creme rasvoista on jo siirrytty hieman kevyempiin.Yves Rocherin kauramaitosaippua on ihana! Tuoksuun piti alkuun totutella, mutta iholla tuote tuntuu mukavan pehmeältä. Siis ihan mahtava fiilis kun suihkun jälkeen ei joka paikkaa kiristä!Kevyeen vartalonkuorintaankin olen ostanut uuden tuotteen, Yves Rocher Gommage Scrub. Kuorinta kerrat vaan yleensä toistuu ehkä kerran kahteen viikkoon. Ei kannata herkkää ihoa kuoria koko ajan.


Näillä eväillä (ja todellakin myös oikeillä eväillä) saadaan iho taas kuriin. Entä antaa siitepölyjen pölistä vain, minäpä en enää välitä, hah!
Käykääs kurkkaamassa Yves Rocherin ihania luonnontuotteita+muita (TÄSTÄ). Sieltä löytyy nyt hyviä tarjouksia. Muutamat meikit on nyt tulossa postin mukana kotiin testaukseen, niin katsotaan kuinka ne toimii tällä naamalla.

Tälläinen mukava oma aika bloggaukselle löytyi näin keskiviikko aamusta. Oikein mukavaa päivää kaikille! Huominen vielä ja sitten pitkä viikonloppu. Luvassa synttäreitä, pääsiäisruokailua sekä kotilöhöilyä, ai että tuntuu ihan lomalta ;)


ps. Jos sinulla on herkkä iho, kannattaa luonnontuotteiden kanssa olla varovaisia. Kaikki ei sovi kaikille. Minäkin olen joutunut etsimään iholleni sopivat tuotteet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti