sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Iänikuiset ruusukortit :)


 Tänne jäätyy! Kamalaa, hui kuinka meidän kissarukat on pärjänny täälä pakastimessa..hrrr....
Mittari näytti sisällä keittiössä +13,5 ja sit olkkarissa +15,jotain.. Oltiin viikonloppu poissa ja unohdettiin säätää patterit.  Nyt on kiva istuskella uusi kaulahuivi kaulassa sohvalla ;) Toivottavasti kisujen ruokkijat on täälä tarjennu sen aikaa kun on ollu, heh ei me ihan näin jäisessä asunnossa oikeasti asuta.

Saunan jälkilämmöillä pärjää nyt kissatkin ;)

Mitä mieltä te olette näistä ruusuisista kultaisilla numeroilla varustetuista syntymäpäiväkorteista?
Niitä vielä näkee kauppojenhyllyillä ja sankareiden korttipöydillä. Tämä nousi esiin meidän "nuorten" keskusteluissa muutamankin kerran viikolopun aikana.
Olen aina itse ajatellut, että mummille ne sopii, mutta onko nykyään 50,-60-vuotias jo"mummo" ? Jopa 30-vuotiaillekin olen kyseisiä kortteja nähnyt.
Kyllähän ne ovat kauniita ja ehkä varmoja valintoja. Varsinkin jos kyseinen synttärisankari ei ole kovin tuttu, eikä esim. huumorintajusta/laadusta ole takeita. Silloinhan on hyvä valita kortti missä ei ole epämääräisiä kliseisiä letkautuksia.
Silti tuntuu, että juuri nämä kortit ovat hieman vanhemmille ihmisille. Mutta mihin vedetään se raja?
Meidän piireissä jo alkavat osa täytellä 60 vuotta enkä silti koe heitä vieläkään vanhuksiksi.
Onko tosiaan niin, että kansa on "nuorentunut" ? Ehkä tyylillisesti?
Vai onko nyt oikeasti kyse vain minusta ja siitä, että olen itse jo "aikuinen"?  Etten tosiaan ole enää se 5-vuotias joka ajatteli jo kolmekymppisestä, että sillä on jo toinen jalka haudassa ;D

Ehkä kyse siis on vain minusta, älkää pahastuko minun pohdiskeluistani. Nämä ovat vain tälläisiä ehkä lieviä jännityksiä siitä, että kolmekymmentä on minulle jo lähempänä kuin kaksikymmentä ;)


Mummi ja Ukki <3


Kotimatkalla

Rääppijäisiä kotosalla..

p.s. Kuvat eivät varsinaisesti liity muuten korttiin, mutta muutama juhlista ja viikonlopusta napsastu kuva tulee "julkisuuteen". Ja tulipa paljon heittomerkkejä tekstiin ;)

Leppoisaa sunnuntaita! <3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti