sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Päivän asua ja kaupasta löydetyt saaliit

Johan nyt on nukuttu.. Eilen ne 3,5h tunnin päikkärit ja sitten 10,5h yöunet siihen vielä päälle. Ihan oikeaoppisesti olen aloittanut lomani.

Tänään kuitenkin oli heti lähdettävä liikenteeseen, etten vaan jumiudu kahdeksi viikoksi sohvalle. Nimittäin shoppailemaan. Se on jotenkin sisäänrakennettu juttu, ehkä hieman yleistetysti meillä naisilla, mutta miksei miehilläkin. Kesälomaksi on saatava uudet vaatteet. Samoin lomaltapaluuvaatteet töihin. Ennen äidin kanssa lähdettiin aina kesäloman alkaessa ostamaan muutamat uudet vaatteet ja kun koulu taas alkoi, oli ostettava uudet kouluvaatteet. Tosin kesäloma oli silloin muutaman kuukauden pidempi. En tiedä miten tuon saman soveltaisi tähän nykyiseen kahteen viikkoon? ;)

Samalla julkaisen teille hyvällä ajatuksella, mutta huonolla toteutuksella sovelletun asukokonaisuuden. Ja kohta kerron miksi se ei ollutkaan toimiva.


takki/VILA, paita/LINDEX, farkut/H&M, vyö/äidin vanha, laukku/2nd HAND, kengät/SEPPÄLÄ

Ja miksi tämä oli epäonnistunut asu? Noh, minun vartalonmalli on aika tarkalleen X, pitkällä selällä ja lyhyillä jaloilla varusteltuna. Lisätään siihen vielä, että housut mitkä olisivat sopivat reisien kohdalta, ovat yleensä kokoa tai jopa kahta isot vyötäröltä. Eli supisuomalainen, tarkennettuna pohjoisen persjalkainen ;) Anteeksi.

Noh, virhe oli pelkästään siinä, ettei väritys saisi mennä noin päin. vaaleat housut ja tumma takki. Kauempaa otetut kuvat näyttivät siltä, että minun ylävartalo hukkui tuon kuusikon sekaan ja persaus ja jalat loistivat jykevyyttään :DD Valkoinen paita ei pelastanut tilannetta. Eikä sekään, että olin laittanut osittain paidan housuihin tuomaan lisää pituutta jalkoihin. Ja vaikka kengissänikin on korkoa, olisi punttien tarvinnut olla hivenen lyhyemmät ja kireämmät, ettei tukkijalka lookki olisi ollut valmis. 
Noo, aina ei voi onnistua. Ja eipähän täälä Suomen kesässä tullut kylmä. 
Kuvista siis tuli ihan ihme tasapaksuapötköä, joten nämä saavat nyt kelvata :)

Tässä kuitenkin Bik Bokista löydetty hame ja Cubuksen alerekistä löytämäni takki. 





Jos nämä lämmittäisi tämän illan grillailussa ja toisi hieman järkevämmän kokonaisuuden. 
Silmissä siintää syksy ja voin kuvitella hameen hieman virallisempiinkin tilaisuuksiin kauluspaidan ja sukkahousujen kera.

Mitäs mieltä olitte?

Mukavaa sunnuntaita teille ihanille muutamalle lukijalleni! <3

ps. Jos haluatte vinkata sivuistani kavereillenne, niin enpä tuota pahaksi pistäisi, vink vink ;)

2 kommenttia:

  1. Heips! Kiitos paljon kommentistasi blogissani niin löysin sinun kivaan blogiisi! Oikein mukavaa alkanutta lomaa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja tervetuloa tännekin seurailemaan :)

      Poista