tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesäpäivää Helsingissä!

Viime viikonloppuna vietettiin kesäviikonloppua Helsingissä tulevan kälyni (joskus hamassa tulevaisuudessa) luona. Perinteisesti keskustan shoppailureissut jätettiin nyt väliin ja suunnattiin grillaamaan itseämme Seurasaaren kiveyksille.

Pidän Helsingistä paljon. Ja välillä tulee sellainen olo, että haluaisin sanoa asuvani siellä. Voisin helposti kuvitella käveleväni kaupungin puistoja pitkin töihin ja kuluttavani "pikkukujakuppiloiden" penkkejä ja kuppeja jatkuvalla kahvittelullani.
Haluaisin tuntea mahdollisimman monta katua ja reittiä. Haluaisin, että Korkeasaari voisi olla vaikka päivittäinen näky kotimatkalla, sekä lintsin maailmanpyörä. Mutta haluan samalla herätä tähän ihanaan rauhallisuuteen, mihin nyt saan joka aamu heräillä.
Naisena olemisen hankaluutta, haluta kahta täysin eri asiaa samaan aikaan ;D

Korkeasaari vimmaa saatiin kuitenkin ruokittua sunnuntain kiertelyillä.


Jep, ja tää neiti sai omat matkaeväät sitten kotimatkalle. Miten tuota sokerimassaa on voinut syödä lapsena? En yhtään ihmettele miksi puolessa välissä on vinkunut äidille, ettei jaksa syödä ja tikkari pitää paketoida uudestaan, hah.

Jatkan nyt tiistai-iltaani uppoutumalla haaveisiin ja keräämällä tarmoa vielä kahdelle viimeiselle työpäivällä ennen "rankkaa" lomaani ;)

Öitä teille ihanille! <3

-moonainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti