perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lapsuuden muistoja ja hattaravärejä

Kirpputorit, nuo salaisuuksien kammiot viehättävät minua koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Ja ihan hämmästelen kuinka minua on alkanut viehättämään isot vaatteet isoilla olkatoppauksilla, mitä enemmän jotain "mummomaista" kukkakuvioa sitä parempi. Häh, missä vaiheessa näin kävi? Eikä kai siinä mitään, tosin  vielä en ole uskaltanu kotiuttaa yhtään sellaista kolttua kotiini.
Yksi villapaita kyllä jäi kaivelemaan, tipun keltainen, kohopalloilla(mitkä ne on?!), punoksilla ja joo niillä olkatoppauksilla vuorattu paita. Eikä se olisi ollut kuin 2e... Jos se sielä huomena vielä on niin taidan napata matkaani.

Noh, liibalaaba niihin lapsuuden muistoihin. 
Kaiken maailman korttipelit ja lasipullo coca-colaa. Jep, limuaddikti jo lapsesta saakka. 
Sieltä kirpputorilta löytyikin vanha korttipeli "52 hauskaa kuvallista kysymystä ja vekkulia vastausta".
Mä näin sieluni silmin itseni adidaksen verkkareissa käkättämässä kaverin kanssa typerille kysymyksille ja vielä typerimmille vastauksille :DKyseessähän oli siis, että toisessa pinossa on kysymykset ja toisessa vastaukset. Kortit sekoitetaan ja toinen  kysyy kysymyksiä ja toinen vastaa. Korttien on oltava väärinpäin, niin silloin ei näe kuinka hullunkurisia vastauksia sitä vastaakaan. Hah, ja niille naurettiin vatsalihakset vääränä.Otan A:n useamminkin mukaan, sillä se tämän löydön teki. Mikä muuten miehillä on, että ne silmät liimautuu aina kaiken maailman vempaimiin ja peleihin? Tällä kertaa tämä oli kyllä todella nostalginen löytö :) Ja hyvä niin.
Nyt on niin ihanaa kun kirppiksiltä alkaa löytämään asioita omasta lapsuudesta, siitähän on jo aikaa! 
Aion haalia itselleni rakkaimpia muistoja, vaikka vain varastoon. Ja vaikka se joskus olisikin ollut jonkun toisen oma, muistuu omat muistot esineestä mieleen ja kierrätyksestä lisäpisteet!

 Minttupaita/itselleni 2ndhand, mutta H&M, huulipuna/Lumene sävy 1Berry nude(wild rose)


Mukavaa muisteloiden perjantaita. Meillä avataan valkkaripullo ja annetaan perjantain viedä mukanaan. Ihan vaikka untenmaille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti