lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesäinen morsiusilta ystävien kesken

Huooh, nyt voin huokaista ja syvään. Ilosta, helpotuksesta,lomasta ja ystävyydestä. Taas kerran tyttöjen kera loistava ilta takana päin.

Ilta mikä oli täynnä rakkautta ja rakkauteen valmistautumista. Poistettiin pahat henget tömistelyillä ja kailotettiin laulamalla. Vihdottiin morsiamelta ja vähän jokaiselta vanhat arvet pois ja kilpailtiin kuka pääsee seuraavaksi naimisiin (VOITIN!! :DD ).Tuleva jälkipolvikin tuli ennustettua.

Rauhallinen maalaiselämä Lempäälässä keskeytyi eilen n. neljän aikoihin kun 11 naista saapui käkättäen paikalle. Ja mikä olikaan paras tapa aloittaa maalaiselämän riennot, kuin nauraa alkuun vielä tunti putkeen joogan merkeissä. Eli ohjelmassa oli naurujoogaa.
Aivan mahtava jooga! Jos ne kaikki ohjeet pystyy ottamaan omaan arkiseen elämään mukaan niin kyllä on tiedossa pitkää ikää. Todellinen purkautuminen kaikista jännityksistä ja stresseistä. Suosittelen ehdottomasti. Ja etenkin sellaisille, ketkä ovat ehkä hieman ujompia heittäytymään uusiin juttuihin. Tuon avulla pystyy ihanasti vapautumaan ja rentoutumaan. Saa kasvolihaksetkin kunnon jumpan.
Tästä lähtien aioin aina kun tartun siivousvälineisiin nauraa niille päin näköä :) Saa kanssaeläjä pitää mua hulluna.

Pidemmittä puheitta tässä hieman tunnelmointi kuvia illalta.. Sadekin saatiin naurettua pois illan tieltä.

Liian monta naista samaan aikaan laiturilla. Vadit lähti karkuteille. Ja kukaan ei kyllä lähtenyt tuonne kaislikkoon perään. Jos kuvaa olisi otettu nyt juuri (ja otettiinkin) oikealta niin siinä morsian sai päälleensä kilon suolaa, kananmunia ja kaksi kiloa jauhoja. Ai, että meillä oli hauskaa!                                                   Kesän kaunein morsian


Lavatansseihin lähettiin vielä humppamaan. Taisi esiintyjä Markku Aro olla liekeissä meistä nuorikoista kun laulunsakin jätti kesken, että pääsi yhteiskuvaan, heh.

Oli ihana kesäilta, kiitos siitä teille tytöt! <3
Kiitos morsiamelle ja polttariseurueelle. Ja kiitos ihanalle kaasoparilleni! Johan järkättiin hauska ilta. Vaikkakin tuolla ryhmärämällä kun liikkeeseen lähtee, hauskaa on  ilman järjestelyitäkin.

Nyt 3,5h päikkäreiden avustuksella ja tämän tarinan saattelemana, jätän Tammerfestit väliin ja menen nukkumaan! Öitä mussukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti