sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kotiseutu turismia seitsemän tuntia

Tänään ollaan A:n kanssa vietetty oikein todellinen kotiseutumatkailu-, kulttuuri-, turismipäivä. Mukaan on mahtunut 7h aurinkoa, hellettä, kirppistä, Iso mänty (Timin mänty), naurua ja pientä ei me kuuluta joukkoon fiilistä, mutta ihanalla tavalla. Juuri sillä hyvällä tavalla.
Niin ja tietysti kesäteatteria. Jumalaare sielä oli kuuma! Tietysti huivi jäi kotiin ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Väliin näky oli kuin South Parkin Kennyllä. Rotsi oli vedettävä päähän ja jättää vain pieni aukko silmille ;) Vältyin auringonpistolta..

Tässä teille kaikki kuvina, siksi kai se turisti olo olikin.
 mekko/ en valitettavasti muista, vyö/2nd hand, laukku/mummin vanha, kengät/vagabond, farkkutakki/vero moda, aurinkolasit/kaverilta saatu :)


Valokuva valokuvasta. Panu Rajalan edesmennyt vaimo. Kaunis nainen.
Apua miten paljon tuli kuvia, eikä tässä edes ollut kaikki. Ja pahoittelut, ettei noi kirppiskuvat sovi millään kokonaisuuteen, mutta kun ne päivään kuului, niin sinnehän ne oli laitettava.

Nyt huomista odotellessa. Me lähdetään kaksin veneilee:) Pakko täyttää nyt viikonloput yhteisillä asioilla, kun tajuttiin, ettei meillä olekaan kuin yksi yhteinen lomaviikko, vaikka koko vuosi oltiin puhuttu, että tänä vuonna ollaan kaksi viikkoa samaan aikaan. Pieni pettymys (SUURI), mutta eiköhän siitäkin selvitä ;)

Kivaa sunnuntaita!! Tuliko teillekin tänään rusketusraitoja?

2 kommenttia: