tiistai 23. heinäkuuta 2013

Keittiövinkki!:)

Pitkästä aikaa pääsen kirjoittamaan jotain kodista ja sielä tpahtuneesta "uudituksesta".

Halusin keittiöön jotain uutta ilmettä ja kun tuo keittiöremppa sinällään on aika työläs ja hintava, päätettiin lievittää tuskaa pienen budjetin sisustamisella. Ja samalla saadaan testailla mitkä sävyt on loppuenlopuksi joskus tulevaisuutta ajatellen meidän mieleen.

Kyseessä oli siis vanhan työtason uudistus. Vanha työtaso ja laatat toistavat samaa vaaleanharmaansinistä marmorointia ja se alkoi olemaan minun silmissäni yhtä mössöä. 


Kuten huomaatte :)

Päällystettiin työtason pinta kontaktimuovilla. Ja se huijaa silmää ihan täydellisesti! Joo tunteehan sen hyppysissä, että ei ihan puuta ole, mutta näin me saadaan testailtua mikä sopisi meille täydellisesti. Eikä 2m rullalla ole hintaa kuin 9,95e ja niitä löydät TÄÄLTÄ

Aivan loistava keksintö esimerkiksi vuokra-asuntoihin. Saat hieman haluttua muutosta pinnoille ja samalla se suojaa alkuperäistä pintaa kulumiselta. Kun muutto taas koittaa, muovin saa irti tasosta. 
Sitä en valitettavasti vielä osaa sanoa, että onko irroittaminen ihan pikkujuttu kun se tuohon lastalla kiinni painetaan, mutta kyllä se siitä irti lähtee. 

Katsokaapas miltä tulos näyttää. (Sori kuvat on illalla otettu niin valaistus ei ole ihan täydellinen)Sellainen siitä nyt tuli, mitäs pidätte? Vetimien vaihto on meillä vielä edessä, niin ollaan vähä saatu köökkiä enemmän 2013 luvulle. Nyt täälä vallitsee vielä aika vahvasti ysäri ;)

Seuraavaksi sitten taas saunalle hieman hienosäätöä tekemään..
Kyllä lomalla on mukavaa!


-moonainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti