perjantai 12. heinäkuuta 2013

mitäs tässä ritariässä!

Olen niin pahoillani tuosta otsikosta! Se pyöri ja pyöri (pyöri ja pyöri) mielessäni niin paljon ja joku minussa pakotti sen tuomaan esille. Pahoittelen, se ei liity mihinkään. Sanonta mikä on aikoinaan vellonut kaikkien huulilla :D


Tässä nyt ei oikeastaan ole mitään kummempaa kuulumista kerrottavana muutakuin, että loma häämöttää. Olen jaksanut pitkän vuoden tehdä taas töitä ja useimmat yksi toisensa jälkeen ovat pitäneet lomansa ja kehuskelleen ihanilla reissuillaan. Lälläslää, kohta on minunkin vuoro. Ja arvatkaapa mitä, sitten kun palaan töihin, on jo elokuu ja se automaattisesti tarkoittaa minulle syksyn alkamista, woopwoop!

Tänään sitten nätisti räpsyttelin silmiäni ja kyselin tuolta puoliskoltani suostuisko se pieneen "tekstiiliremonttiin". Ihan oikein alkoin taputtamaan ja tasajalkaa hyppimään(SARKASMIASARKASMIA:)).  Hah, eli ikeasta ostan uudet verhot ja tyynyt, jes. Ihan vaan sensyksyn kunniaksi.  Edellisiä varmaan tarvitsee kyllä jo laittaa kierrätykseen.

Ja toinen remontti on se, mikä olisi jo itseasiassa kyllä aika ajankohtainen, uudet KUNNOLLISET kengät ja takki. Sellaiset mitkä ei heti jalkaan ja niskaan vetäistynä mene rikki. Nih.

'Voi syksy ja ruskan värit, kirpeä aamun halla ja punaposket, niitä minä jo innolla odotan.'
Kuka muu on kyllästynyt jo hieman näihin lämpöaaltoihin ja toivoisi pienen virkistävän hallan tuulahduksen osuvan poskipäihin, nostaa käden pystyyn.

-moonainen-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti