keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Löysin kadoksissa olleen Minäni..

Ja ei mitään sen syvällisempää, kuin unirytmini on palautunut arkityöstä huolimatta vanhan kunnon tarjoilija rytmiin. Jeee (sarkasmia,sarkasmia). Eli ei todellakaan ole hauskaa kiskoa itseään ylös maailman ihanimmista höyhensaariunilta, vaikka tuo aurinko kyllä lieventää tätä heräämisen hankaluutta.
Eilen vietin töissä ns. iltavuoroa, niin oli se kyllä aika kivaa välillä. Tosin sillä erotuksella, että tulin jo seiskalta kotiin. Ja ennenmuinoin seiskalta saattoi ravintolahommissa loppua vasta aamuvuoro/välivuoro, heh.. Kuittailun kohteena olikin ne kahdentoista ja jälkeen saadut puhelut, joihin vastasin unisena huomenta ja minulle kiljuttiin puhelimeen, että tähän aikaan sanotaan kyllä PÄIVÄÄ! ;) Ihania aikoja,hihih.

Tätä huolentonta osaa itsessäni minulla on ollut ikävä. Ja she is back in the business! Nyt nukun pitkään jos haluan (tokitoki hoidan työni, mutta vapaapäivisin;)), enkä murehdi lattialla pyöriv villakoiria. Ihan varmasti löydän ne vielä parinkin tunnin päästä tai vielä parempi vaihtoehto, seuraavana päivänä.

Jep, kesä tulee ja aivot aloittaa nollatoleranssin stressin kanssa. Ja hehei, on tässä kesässä jotain muutakin hienoa, MINULLA ON KESÄLOMA!!

Yleensä en laita musiikki postauksia, mutta tästä tulee vaan niin tajuton kesäfiilis! :)

Nauttikaa ja ihanaa keskiviikkoa! (mähän kohta myöhästyn!!)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti