maanantai 8. huhtikuuta 2013

kuvapläjäys

Ei vieläkään kuvia kotoa. Olen kyllä saanut sohvan päälliset vaihdettua, mutta siinä ei mielestäni ole nyt mitään näytettävää. Sama valkoinen Ikean ektorp kuin muilla ;) Pikku huone saatiin tänään järjestykseen, mutta kaipaamani seinä urakka odottaa edelleen tekijäänsä. Terassihaaveet aloitettu myös ja siitä innostui A:kin, lakkais vaan toi lumen tulo. Kylpyhuoneen pikku juttu saatiin myös päätettyä, mutta se että koska se saadaan toteutettua onkin toinen kysymys. Saattaa tovi vierähtää tällä menolla.

On niin laiskottanut. Enkä ole saanut yhtään järkevää ajatusta kasaan tästä kodin oikeasta sisustamisesta. Tai olen kyllä, mutta tälläisen tavallisen pienyrittäjän tulot ei taida yltää niihin haaveisiin. Jatkan siis unelmointia ja annan kodin nyt olla tälläinen :)

Tässä nyt illaksi kuvia instagramin puolelta. Kuvat ovat viime viikoilta.

.Tämä oli pääsiäisen hiihtoretkeltä..


Eräs sunnuntainen vauvailuhetki ystävän luona<3Lehtien pläräystä ja muistiinpanojen kirjaamista. Vihkosta ei heti päättelisi että olen 26-vuotias ;)


Letit vaan on niin kivoja ja denim-paidan uusio käytön keksiminen :)Kaikkien karvamurujen kanssa laatuaikaa <3

Ja muiskaus murulle ja muille syntymäpäivästäni! :) Paras päivä pitkään aikaan!

Viikon pahin päivä on nyt saatettu pikkuhiljaa päätökseen ja huomena arki jo rullaa paremmin, näin ollen kauniita unia!

<3

2 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja jäin lukijaksi. :) Ihanat kissat!! Tuu käymään kylässä mun blogissa, pari arvontaakin meneillään... Vink vink... Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ja tervetuloa! :)Noi kissat on kyllä niin ihanat ja piloille hemmotellut ;)

   Minäpä käyn kurkkimassa!

   Poista