keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Helou, pitkästä aikaa! :)

Huh, johan on ollut touhukas viikko takana. Oikeen on alkanut ärsyttämään kun ei ole ollut sellaista hetkeä, että henkeä olisi kerennyt kunnolla vetäisemään.
Mutta sitten, onneksi tuli vappu;)
Tänään ei olekaan tarvinnut touhuta mitään pakollista. Ollaan vaan nautittu pitkistä yöunista, auringosta ja kiireettömästä päivästä. Toisin sanoen rentouduttu. Kaupungillekin uskaltauduttiin ihmismassan ja viiman keskelle... aaaahhh, mieli lepää kaikkien kiireiden jälkeen.


sää suosii Vappupäivää!

ja mäkki ruokkii nälkäistä masua ;)
Tuossa viime viikolla minä sitten majailin torstaista sunnuntaihin Jyväskylässä koulutuksen takia. Ja nyt on sitten LCN-kynsikoulutus suurimmalta osalta käyty, vielä on kaksi päivää jäljellä. Huolto- ja näyttöpäivä.
Tuotteet onneksi tulevat jo pian, niin saan alkaa käyttämään niitä töissä. Vanhat geelit ja työskentely menetelmät saavat nyt väistyä uusien tieltä. Ja näitä geelejä on kyllä paljon kehuttu! Geelien laatua on tutkittu pitkälle ja kehitetty koko ajan paremmaksi. Useimmat allergikotkin voi niitä käyttää, varsinkin jos hampaissa on joskus ollut reikiä ja niitä on jouduttu paikkaamaan, meinaan nämä geelit on samaa ainetta kuin hammaspaikat. Eli ei pahimmasta päästä ;) Mutta toki olen kuullut, että jotkut ovat allergisoituneet hammaspaikoillekin. :(  Nämä ovat kuitenkin useimmille loistava tapa saada esim. kynsien pureskelu tai kynsinauhojen nyppiminen loppumaan. Nätit hyvin hoidetut kynnet kertovat ihmisesta paljon, uskokaa pois! Niin moni tuijottelee ihmisten käsiä ja miettivät hygieniaa. Puhtaat hyvin hoidetut kynnet ovat valttia. Ja ei, ne eivät ole sen epähygieenisemmät kuin omat kynnet. Sehän on vain omasta itsestään kiinni. Rohkeasti vain kokeilemaan! :)
Tässä hieman kuvakollaasia Jykylän reissulta.
Uutta oppimassa :)

Anopin kanssa iltapalalla ;)

Passitin A:nkin tulemaan lauantaina kurkkamaan Jyskylää.
Ja sitten, jos vielä jaksatte kuvia selailla, niin tänään ollaan käyty vähän pyörähtämässä kaksipyöräisen selässä. Otettiin termariin kahvit mukaan ja käytiin omalla piknik-reissulla A:n setämiehen ja hänen avokin kanssa. Kesä on nyt virallisesti korkattu alkavaksi!Ihanaa vappua vielä kaikille! Nautitaan ylimääräisestä vapaa päivästä, ja työläisille jaksamisia sorvin ääreen!


ps. Nyt arjen tahti alkaa taas normalisoitumaan, joten hieman useammin pääseen bloggailemaan.


-moona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti