torstai 4. huhtikuuta 2013

Viimeinen päivä Ridgeä?!

Voi ei, kuinka tästä selvitään, jopa minä?
25-vuotta olemme me äidit, tyttäret ja mummot nähneet kuinka Ridge pyörittelee Brookea, Carolinea ja Tayloria. Jokainen on huokaillut jakso jakson perään kuinka tässä käy ja tänään, ilmeisesti viimeiseksi avioliitoksi  kulminoituu Brooke. Vai mitä sielä tuleekaan tapahtumaan? Onko Ridgellä edes ollut muita naisia elämässään kuin nämä kolme? Onko Ridge nyt aivan varma viimeisestä valinnasta? Vai mihin Ridge katoaa?
Nousee monta kysymystä esille, mutta silti fakta on, että tämän päivän jälkeen emme näe enään Ronn Moss:in tähdittämää charmikasta Ridge Forresteriä tv-ruudussa. Olo on haikea ja oikeasti jopa harmittaa, että tänään töissä menee niin pitkään, etten näe kyseistä jaksoa. Muuten kuin jälkikäteen. Se ei kuitenkaan ole sama asia, kuin olla klo 17.00 ruudun ääressä työpäivän jälkeen jalat oikaistuna.
Ja nyt joku miettii, olenko todella niin koukussa Kauniisiin ja Rohkeisiin :D Ei, en ole. Tai ehkä kausittain. Se sarja on vain niin mahtava! Vaikka vuoden olisi katsomatta ja sattumalta avaa tv:n juuri silloin kuin "kaunarit" tulee, niin huomaa, että on pysynyt täysin kärryillä. Lapset ehkä on kasvanut aika tavalla, mutta ongelmat ja tilanteet ei ole muuttunut. Mitään en siis missannut :)

Nyt toivon kuitenkin, että tämän Bill Spencerin poika Liam ottaa paikkansa "ridgenä". Aika pojanklopilta vielä vaikuttaa, mutta hyvin on jo kahden naisen pyöritys alkanut. Kyllä se siitä.
Mitäs mieltä te olette Liam Spenceristä?

Muutamia muistelu ja fiilistely kuvia Ronn Moss alias Ridge Forresterista. Milloin teistä Ridge oli parhaimmillaan?

Ridgen saattelemana, oikein mahtavaa torstaita. Ehkä se on toivoa täynnä ja tämä katala juoni on vain vitsi.

ps.Kuvat kopioitu Googlen kuvahaun kautta, kuvien alla kyseisten sivustojen osoitteet.


http://assets1.blurb.com/images/uploads/catalog/51/281051/165035-a17f13e285e6b6c3ede066bf300f872b.jpg?1200549006

http://www.picitup.com/celebs/http/images.starpulse.com/pictures/2007/06/07/previews/Ronn%20Moss-SGG-071298.jpg

http://www.contactmusic.com/pics/ld/emmys_guifting_suite_290610/ronn_moss_2908202.jpg




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti