torstai 11. huhtikuuta 2013

Sisustuskutsut!

Taas minua alkoi aikuistuttamaan ja hyvä niin viimeaikaisen käyttäytymisen kannalta ;) Olen ollut ehkä "vähän" mahdoton, mutta eikös sitä saa aina välillä ollakin?Tänään meille tuli ystäviä kylään Linnateräs sisustuskutsuille. Ja täytyy tosiaan myöntää, että johan oli mukavan rennot kutsut, ystäviä ja esittelijää myöten. Tuotteet ovat maalaisromanttisia ja käsityönä tehtyjä. Ja oli aika kiva yllätys, että jokaisessa tuotteessa on kolme värivalintaan, jonka mukaan ne sitten tehdään. Näitä tuotteita ei voi tilata netistä, eikä niitä saa kaupoista. Vaan ainoastaan kotiesittelynä tilattuna. Kannattaa kysyä onko teidän seuduilla Linnateräs esittelijää. Linnateräs sivuille pääset TÄSTÄ.
Nyt tuo kevään ja kesän odottelu tuntuu vielä tuskaisemmalta. :)

Viime kutsujen pakastepullien sijasta tein tänään perinteisiä mustikkamuffinsseja. Tein kyllä hieman erilaisella ohjeella kuin yleensä ja olin kyllä todella epäileväinen niiden onnistumisesta, mutta kyllä vaan, ne onnistu! Ja niistä tuli jopa todella hyviä ja pehmoisia! Suosin aina tuota kotikokki sivustoa ja tähänkin ohjeeseen pääset TÄSTÄ. Ainoa hama mikä minulla kävi, niin laitoin mustikkavuokapaperit liian täyteen ja osa tuli yli äyräiden.
 

Tälle illalle tein myös jotain suolaista, kinkku-purjopiirakkaa naaaaaam! :) Samaisesta paikasta otin ohjeet, ja tällä kertaa en muutellut ohjeita yhtään. Senkin löydät TÄSTÄ.

kuva sisältää tuotesijoittelua ;))Lisäksi nappasin muutaman kuvan linnateräs sisustustuotteista, maalaisromantikot valmiina? ;)tämä tarjotin saapuu meille:)Nämä tuotteet tosiaan saatavilla myös mustana tai mustakuparina.

Sellaista minun torstaihin ja eiliseen, jolloin valmistin leipomukset. Olisi aika tiukka aikataulu ollut muuten tälle päivälle.

Ps. Minun ammatissani on kyllä monta hyvää puolta! Kuulee kaikennäköisiä arjen pikku tipsejä. Huomenna minä siis menen tuhkaamaan meidän pihan lumikasat! Pitäisi sulaa nopeammin pois. Ei tällänen kaupunki-maalais-kaupunki-maalais-veivaaja mistään tuommoisesta ole kuullut. Ja kuulemma, kun yhden toisenkin kanssa tätä mietittiin, niin kyllä se vesi huuhtoo :)

Noin nyt minä sanon moikka! <3
Liittykää rohkeasti vain lukijoiksi tekin ketkä paljon anonyymeinä käytte ja s.postiin viestittelette :)

-moonainen <3

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuhkan pitäisi auttaa lumesulatukseen. Tuhkan tumma väri kerää lämpöä auringosta ja siksi sulattaa nopeammin. Valkoinen lumi puolestaan heijastaa säteitä pois. Eikä se tuhka huonoa tee nurmikollekkaan, kunhan kesän auringonotto hetkissä muistaa laittaa jotai alle, jos tuhkaa on vielä jäljellä maassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin kuulemma :) Kiitos kommentistasi, voin tästä lähtien päteä jollekin muulle ;))

      Poista