torstai 18. huhtikuuta 2013

MINÄ ITSE :)

A on kipeä ja minua ei vielä väsytä. Poikkesinpa siis tänne toiseen maailmaan.

Tässä taannoin olen saanut toiveita millaisissa asuissa minä kuljen ja totuushan on se, että minä kuljen yleensä vain koti-työ väliä. Ja työni on välillä todella sotkevaa. En siis uskalla uusimpia ja kalleimpia vaatteita laittaa töihin, mutta en kuitenkaan remppavaatteissa voi töitäni tehdä.
Eli siis halvat,halvat vaatteet ovat tähän lempparini! Vapaa ajalle yritän löytää jotain muuta, mutta ajan saatossa kun nekin on vähän kulahtaneet, niin ne pääsevät työkäyttöön tai silloin jos tiedän, että kyseessä on pelkkä leikkaus/kynsipäivä.

Ja pahoittelen valmiiksi, minä en todellakaan ole mikään asukuvien ottaja ;)


paita/Gina Trico 5e alelöytö. Paras työpaitani, ja pysynyt pitkään tahrattomana.
toppi/jostain ;)
hame/ onkin itseasiassa tuubitoppi H&M:ltä
legginsit/Gina trico
huivi/taitaa olla pieces, mutten muista paikkaa mistä olen ostanut.

Jos muistatte taannoisen pulmanimatosta ja nahkatakista, niin sitä mattoa en vielä ostanut vaan ostin sen nahkatakin, tosin en sitä kalliimpaa, vaan nyt tyydyin halvempaan....ja tekonahkaan, mutta on tämäkin niin ihana! Ja niin pehmeä, että hyvin huijaa jopa itseään:)


nahkatakki/nelly.com
farkut/Budapestista Berskha

Olen tälläinen, etten suosi mitään tiettyä kauppaa enkä karta mitään tiettyä. Ostelen vaatteita mistä vain löytyy kivoja. Ja ne saattavat maksaa sen pari euroa, mutta joihinkin saatan sitten kyllä panostaa aika suuriakin summia. Kengät on yleensä sellaiset.

Enemmän minulle tärkein asia on hiukset. Jos ne ovat päin peetä, niin sitten on kyllä kaikki muukin. Ihan sama vaikka minulla olisi kuinka merkki-, täydellisesti istuvia- tai monien kuukausien ajan himoitsemia vaatteita, ei mikään tunnu päällä miltään jos hiukset eivät miellytä. Onneksi minulla onkin hyvä kollega joka ymmärtää tuskailuni ja toteuttaa toiveeni rautaisella ammattitaidollaan ;)

 

Nämä viimeiset kuvat ovat toissapäiväisiä ja tähän väliin minulle on jo keretty tekemään lisää raitoja, mutta muuten hiusten ilme ei ole muuttunut.

hieman meni säätö pieleen itselaukaisimella ;)Voi kauheeta, tottuukohan tälläisiin postauksiin missä on itse näin esillä ;)

Mahti torstai iltaa! Vedän pallosukat jalkoihin ja menen jatkamaan teen hörppimistä sohvalle!

-moonainen-

2 kommenttia:

  1. Ei halpuus niistä huonompia tee, asukokonaisuus on tyylikäs! :) Ja sopii sulle hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta :)Ja tosiaan en edes raaskisi ostaa varsinkaan työvaatteiksi. Kiitos paljon!:)

      Poista