maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kevätmessut 11.-14.4

Voi ihanan kiireetön maanantaiaamu. Ei töitä, eikä muutakaan sovittua näin aamutuimaan. Yleensä viikonloppuna nukutaan viikon univelat pois, mitkä aikaiset aamuheräämiset on saanut aikaan, mutta tänä viikonloppuna se ei ollut yhtään mahdollista. Lauantaiaamu oli vielä töitä ja sunnuntaina kello herätti jo 5.30 ja siltä seisomalta melkein lähdettiin Helsinkiin. Napattiin pari kyytiläistä Tampereelta mukaan, että he kerkesivät laivaan.


Meillä oli taas ihan muita suunnitelmia sunnuntain varalle. Nimittäin KEVÄTMESSUT! :) Ja onneksi oltiin ajoissa odottamassa sisäänpääsyä, kun Piiraisen viherpalvelut antoi meille portilla ilmaiset kutsut messuille, eli ei tarvinnut maksaa sisälle. Oltiin ihan hämmentyneitä. Luultiin lappuja vaan flaijereiksi, mutta eipäs ollutkaan! Kiitos ihan hirveän paljon Piiraisen viherpalvelu Oy:n setä! :) Teit kaksi köyhää onnelliseksi pienestä eleestä. Eli onnistunut ajoitus ja ihan senkin puolesta, että aamusta sielä ei ollut vielä niin kovin ruuhkaa. Loppu päivästä oli sitten senkin edestä.

Löydettin kyllä kaikkea puutarhaan ja pihaan ja ihan muutamia sisustusjuttuja, mutta täytyy sanoa että oli se pienoinen pettymys. Tai en kyllä ole koskaan kyseisillä messuilla ollut, niin kai ne sellaiset olivat, mutta odotin enemmän sisustettuja huoneita ja puutarha-asetelmia. Koko sisustuspuoli oli aivan laimea. Sielä myytiin vaatteita?! No kiertelyn ja tonkimisen takaa löytyi yksittäisiä tavaroita, jotka innostivat, mutta hyllyyn jäivät.


Hitsi, tähän kyllä ihastuin..


söpöt vaunut, mutta paperipussit ja ilmapallot ei tuo oikeutta.

Samoin puutarha puolella oli jokaisella tavarantoimittajalla sama ilme, Robottiruohonleikkuri, trimmerit ja rottinkikalusteet (vähän väri eroja oli). Muutamat erottui kivasti joukosta hieman erilaisella tajonnalla, mutta niin. Onneksi oli edes hieman tehty puutarha-asetelmia ja siihen se suurin aika menikin. Tuijoteltiin lähdealtaita ja kivetyksiä. Yritin napsia jotain kuvia, mutta ette te näistä ehkä kokonaiskuvaa näe ;) Ja onneksi oli myös muutama terassi sisustettu.


 


Loistava boolille kesäkemuihin :)

Puutarha puolella paremmat sisustustavarat kuin itse sisustus osastolla


En tiedä, miksi minulla oli odotukset niin korkealla? Nämä kuvat olivat ainoat, mitkä minua inspiroi vaikka koko messukeskus oli täynnä.

Mutta mukavaa viikkoa, toivottavasti saitte näistä kuvista jotain iloa :) Minä tästä suuntaan ystävän kahvipöytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti