perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kosmetiikkaa

Joskus tuossa taannoin kerroin teille, että tilasin Yves Rocher:ilta muutamia kosmetiikka tuotteita saippuan ja vartalonkuorinta-aineen lisäksi.


Nyt ne ovat olleet minulla käytössä vähän aikaa ja olen valmis antamaan tuomioni näistä kolmesta tuotteesta.

Ensin esittelen valokynän, Couleurs nature, sävy 02 beige. Olen aina aikaisemmin ostanut vieläkin vaaleamman sävyn, mutta tästä vaaleammassa sävyssä häilyvä roosa hieman jännitti. Joten päädyin tähän. Ja ei kyllä kaduta. Mukavan nestemäisyydenvuoksi tämä levittyy hyvin, eikä jää paakuille. Täysin vaivatta luonnistuu luonnollinen meikki.
Ainoa asia mikä minua ärsyttää itseasiassa jokaisessa valokynässä on se, että kynää on pyöritettävä tai painettava tuhat kertaa ennen kuin sieltä alkaa mitään tulemaan. Ja sitten seuraavan kerran kun sitä käyttää, niin se on pursuillut korkkiin. Kuka keksisi paremman purnukka systeemin?


Viimeistelyyn Velvety Loose powder, sävy 02 transparence beige.
Ensin säikähdin purkin vaaleanpunaista alaosaa, että olenko vahingossa tilannut irtoposkipunaa, mutta kyllä siellä puuteria oli. Harmikseni tuote on vielä hieman liian tummaa iholleni, mutta kolmesta värivaihtoehdosta en uskaltanut tilata vaaleampaa. Siinäkin oli vivahdus roosaa.
Odotan kuitenkin aurinkoisempia kelejä, jolloin iho on jo hieman päivettynyt. Silloin tämä on varmasti nappi tuote. Kevyt ja jättää ihon oman kuulakkuuden näkyviin. Toki saa mattaisemmankin tuloksen kun töpöttelee puuteria hieman enemmän. Tykkään tästä tuotteesta kyllä, mutta talviaikaan tämä on kyllä iholleni väärän sävyinen, hyvä kesätuote siis. On muuten aika tuoksuvaa,hmm.


Huulille ostin ihana kosteuttava oranssinpunaisen huulipunan, sävy 43 orange muscade. Mistä tuli heti tämän kevään ja kesän ykköstuote. Puikossa puna näyttää paljon punaisemmalta kuin huulissa. Tämä ei kuivata kroonisesti rohtuvia huuliani, enkä pahimmassa ihottumassa yleensä käytä mitään huulipunia/kiiltoja. Puna levittyy hyvin ja jättää aluksi huulet kosteaksi, mutta silti lopputuloksesta tulee hetken päästä tarpeeksi mattainen, eikä näin ollen sotkeennu hampaisiin. Aivan täydellinen! Jos haluaa koko päivän pitää punaa huulilla niin tätä kyllä joutuu välillä lisäilemään, mutta minua se ei koskaan ole haitannut. Ehdoton suosikki, koko meikkipussini sisällöstä!



Ihoni ei ole kuivunut, eikä reagoinut muutenkaan allergisesti näistä LUONNONtuotteista. Suosittelen kokeilemaan. Hinnatkaan ei ollut kovin kipeät jos hieman vikaan menee :)

Käykää kurkkaamassa tuolta -> Yves Rocher

Mukavaa perjantaita, taas. Mihin nämä viikot oikein menee? ;)

-moona <3

4 kommenttia:

  1. Moikka
    Mukava blogi sulla. Olisi kiva nähdö myös kuvia sinusta ja millaisia meikkejä yleensä teet tai jotain juhla meikkejä. Ja olet ilmeisesti kampaaja ja kynsiteknikko, niin olisi mukava nähdä sinun käden jälkiä täällä millaisia kampauksia ja värjäyksiä olet tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos! :) Olen kyllä miettinyt, että olisi mukava tuoda hieman työjuttujakin esille. Toisaalta tämä on ollut kivaa vastapainoa ilman työasioita, mutta ehkä te tulevaisuudessa saatte myös hieman hius ja kynsijuttujakin. Täytyy alkaa asiakkailta kyselemään suostuvatko ennen ja jälkeen kuviin ;)

      Poista
  2. edellisen henkilön kommenttiin voisi lisätä myös että asukuvat olisi kivoja. muutamat aikaisemmat kuvat mitä sinusta on ollut vaikuttavat siltä että sulla on kiva pukeutumistyyli ja olisi mukava ihastella asujasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo,hmmm, ehkä :) Sitäkin olen kyllä miettinyt. Katsotaan rohkenenko poseerauksiin ;)

      Kiitos paljon kommenteista! Kiva kuulla mitä te kaipaatte ja haluatte lueskella/ millaisia kuvia katsella.

      Poista