tiistai 26. helmikuuta 2013

Uuu, Uutta oppimaan!

Jes, nyt on ilmottautuminen tehty!
Tämä tyttö lähtee opettelee nyt kaikkien kehumat LCN kynsien salat :) Vanhat geelit ja tyylit saavat väistyä uusien tuulien tieltä. Joku pieni kärpänen käy minuakin välillä puraisemassa, kun aina silloin tällöin tekee mieli oppia uutta. En kestä työssäni sitä, jos huomaan jämähtäneeni aloilleni ja en saa uusia ideioita päähäni. Silloin on hyvä ilmottautua uusille koulutuspäiville, on kyse sitten leikkauksista, kampauksista, värjäyksistä tai kynsistä. Kehittyminen ei ole koskaan pahasta.
Ja sitten kun voitan siinä lotossa, niin harjoitus mielessä voisi osallistua sisustuskursseilleki ;)

Olen aina kyllä ollut sellainen, että rakastan tietynlaisia ruutiineja, mutta jos jotkut toistavat liian kauan itseään minua alkaa kyllästyttämään. Ja sitten alkaa rutiinien rikkominen.
Sama kaava toistuu sisustuksessa. Kyllästyn katselemaan pitkään samaa järjestystä, mutta jo pienikin esim. taulujen tai tyynyjen pelkkä paikkojenkin vaihto virkistää. Se riittää huijaamaan silmääni seuraaviksi viikoiksi.

No nyt minun geelikynsien tekoa ravistellaan oikein kunnolla, sillä tämän (minulle) uuden merkin tekotapa poikkeaa aikalailla tällä hetkellä käyttämästäni sarjasta. Jännittävää :) En malttaisi odottaa huhtikuun loppuun saakka.


Kevään uusia tuulia odotellessa taidan keitellä aamupuurot itselleni ja nauttia naistenlehdistä :)

                                                                  -moona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti