maanantai 4. helmikuuta 2013

Räsymattojen koti

Moikka! Ette vieläkään saa tukkapostausta :/ sorry! Yritän räpeltää tänne asettelun jotenkin järkevästi,ettei kaikki olisi ihan sekaisin keskenään, mutta en minä tosiaan erikseen ala uutta blogia aiheesta kirjoittamaan. Katsotaan sitten joskus tulevaisuudessa, jos aiheita alkaa oikeen pursuamaan ;)

Taas tavalliseen tapaan viikonloppu reissumme minun porukoillamme meni niin, että hieman kipeä piti  olla :( Mummia ja ukkia sentään tuli nähtyä. Ja pakko oli lauantaina saada itsestään sen verran irti, että kirppiksillä piti käydä. Se on meinaan oikeasti totta, että hieman pienempien paikkojen kirppiksillä hinnat ovat vielä kohtuudessa ja löytöjä tekee. Tietty erkiseen on paikat missä on vain yksi kirppis ;) Tai sitten sitä katselee jotenkin eri silmällä? Noh, tiedä häntä, mutta löytöjä taas tehtiin ja pienellä rahalla. Ja tosiaan kerrottaneen, että rahaa ei ole kuin roskaa niin pakko on ollut löytää keinoja saada koti kuntoon pikkiriikkisen pienellä rahalla. Siksi meiltä varmaan löytääkin paljon ns. kierrätystavaraa. Ihan omasta pihasta, toisten nurkista, kirppikseltä ja okei ei niin kierrätyspaikasta, mutta "halpahalli" Ikeasta :) Ja mikään tarjoushaukka minä en ole. Ahdistun ihan suunnattomasti alennusmyynneistä. Eli jos minut sielä näkee niin se on todella harvinaista ja olen varmasti hakemassa jotain todella tiettyä asiaa.

..mutta mistä tämä räsymattojen koti tulee? Se tulee siitä, että meillä ei ole lattialla kuin yksi "karvamatto" ja kaikki muut on räsymattoja. Toisista nämä saattavat riidellä todella paljon keskenään, mutta minun silmää tämä miellyttää ja tuo kovasti kodin tuntua.Miekkoseni sanoo, että meidän perheessä vietetään aina sisustussunnuntaita. Nyt kun se ei ollut mahdollista niin mullasin sitten näin maanantaiaamun ratoksi olkkarin uusiksi. Saa kevätaurinko sitten paistaa suoraan sisään :) Huomaatteko, keittiön jouluverhoista jäi kangasta yli ja niistä on äitin ohjeistuksella taiottu kevät tyynyliinat. Enpä kangasta ostaessani tajunnut sen monikäyttöisyyttä.
 


Ehkä tuo olohuone kaipaa nyt varastosta vanhan sohvapöydän takaisin ;)
Ja sitten, (sori tästä tulee pitkä postaus ettekä te jaksa lukea) minulla oli ihan hirmu kova ikävä kisuja vaikka oltiin vain kaksi yötä kotoa pois, heh. Tässä tunnelmia vielä kisuista <3Ja tätä se oikeasti on aina :)
Minä otin varaslähdön laskiaiseen, kun en Runebergin torttuja saa syödä. Tähän kuvaan päätän tämän postauksen ja toivotan oikein mukavaa viikon alkua! :)5 kommenttia:

  1. ooooh your kitties are so cute!!!

    www.meryswardrobe.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Räsymatot on ihania! Mä tykkäisin, mutta avomies ei oikein lämpene niille. :/

    VastaaPoista