perjantai 1. helmikuuta 2013

HUOMIO! :)

Hei kuulkaas immeiset!
Kysyisin nyt teiltä haluaisitteko tekstiini tämmöistä sisältöä, vai jopa erikseen oman blogin? Niitäkin kyllä tämä netti maailma on ihan täynnä, mutta nämäkin olisi vain mielipide minun näkemyksistäni/kokemuksistani.

Eli kyse olisi hiuksista ja hiusten/päänahan hoidosta? Ihmisillä kun on erilaisia ongelmia hiusten kanssa, varsinkin näin eri vuodenaikoina.
Hieman myös voisin omakohtaisia vinkkejä kertoa ihonhoidostakin. Itselläni on hyvin haastava iho ja kaikkea olen joutunut kokeilemaan. Sekä voisin ehkä hieman kysellä vinkkejä kosmetologi ystäviltäni.

Te voisitte ihan rohkeasti kysellä kysymyksiä nimimerkillä tai anonyyminä liittyen hiuksiin ja siitä ihonhoidosta kerron sitten niin paljon kuin vain suinkin pystyisin :)

Pyrin pitämään myös kameran töissä mukana, jotta saan näpsittyä tekemiäni töitä tänne teille.

 Miltäs se kuulostaisi?

Tässä itselleni on tehty kevytvärillä kiilto takaisin hiuksiin, sekä muutettu sävy aavistuksen kultaan :)

Oikein hyvää perjantaita ja viikonloppua! Me lähdemme tänään ajelemaan Varkauteen minun vanhempien luokse, joten saattaa olla että koneelle pääsen vasta maanantaina. Jos tietysti puhelimeni suostuu yhteistyöhön niin kurkin silläkin välillä mitä täällä tapahtuu :)

2 kommenttia:

  1. Moikka Moona,
    hius jutut kuulostaa hyvältä idealta ja itse olen todella kiinnostunut kuulemaan kaikkea hiuksiin ja ihonhoitoon liittyvää. Itselläni on melkein valkoinen tukka hieman kylmän värinen. Vaalennus on aina kuluttavaa hiluksille mut melko silkkisenä olen sen saanut pidettyä. Ihoni on myös vaikea Hoitoinen koska minulla on atooppinen iho joka helposti punottaa poskista. Näin ollen olisin kiinnostunut kuulemaan lisää ideasta tässä sinun blogin ohella ehkä myös kynsi ja meikkaus jutuista!

    Terkuja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo itsekin olisin kovin kiinnostunut aina silloin tällöin kirjoittelemaan tuosta kauneuspuolesta, että ehkä lähitulevaisuudessa saan aikaiseksi aloittaa kunnon sepusutuksen niihin liittyen :) Kiva kuulla että sieläkin suunnalla tykättäisiin aiheesta!

      Poista