keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Keskiviikko

Onpa ihana olla kotona, löhöillä sohvalla kaikessa rauhassa kahvikupin kanssa. Silitellä samalla kehräävää kissaa sylissä ja katsella uusintana Emmerdalea (joo oon koukussa) kirkastuvassa auringon paisteessa. Seuraavassa hetkessä, mulla on sydän kurkussa, naarmut kissan kynsistä mahassa ja kahvit sylissä. Mitä he*** tapahtu, maanjäristyskö? Ei vaan jokaikininen lumihiutalekin rysähti katolta takapihalle! Mietin että mistä sitä lunta riittää ku ryminä ei loppunu ollenkaan. Pelkuritki juoksi sängyn alle toistensa viereen kyhnöttämään.
Tuli aika hauska 'myrskyn jälkeen tyyntä' ilmiö. Kun ryminä lakkasi tuntui, ettei tuuli tuvertanut yhtään oksiin (en tiedä tuiversiko aikaisemminkaan) ja lintujen keväinen viserrys alkoi kuulua pihalta. Ja tosiaan se aurinko ;)  Pakko oli ihan avata ikkuna, jotta kuulee paremmin.
Pari pelkuriakin tuli esiin ja alkoi käkättämään lintujen kanssa kilpaa.
Nyt minä haluan karistaa tämän väsymyksen pois harteilta ja painua pihalle!

Tiedän, että kaikki blogit ovat nyt täynnä tätä auringon ja kevään hehkutusta, mutta tänne se saapui vasta eilen joten nyt on minun vuoroni vihdoin! :D Aivan täydellinen keli! Ja onhan se vain hienoa, eikö?

Saa kaivaa aurinkolasit taas lipastosta ja asetella nenänvarrelle suojaamaan silmiä. Ei voi kauaa tätä väsymystä murehtia kun vain avaa silmänsä ja katselee pihalle. :)tilanne rauhoittunut ;)


tuli sitä vähän etupihallekin näköjään :D

Keskellä viikkoa mennään ja huomenna jo torstaissa. Sen minä saankin viettää Turussa kauneushoidosta nauttien, ehkäpä jopa kokovartalo hoidossa.. Voih, kerran elämässä voi sellaisenkin luksushetken kokea ;)

Eli siis suurin sanoin AURINKOISTA PÄIVÄÄ <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti