keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Teippipidennykset

Nämä hiukset olen tehnyt kylläkin jo viime kesänä, mutta nythän minä tajusin, että voin teille esitellä tekeleeni.

Oletteko huomanneet, että kaikki purkkavärit ovat olleet jo hetken aikaan pinnalla? Varsinkin vaaleissa hiuksissa ovat kaikki pastellin sävyt olleet in jo hetken aikaa. Ja rohkeimmat ovat kastaneet koko pään pastellisävyihin. Noh, niistä oli idea syntynyt. Ei heti pastellia, mutta latvat saivat fuksian sävyn suoravärillä. Ja loppuen lopuksi mitä enemmän suoraväri haalistui hiuksista, sitä enemmän grungetyyli tuli esiin. Hiukset olivat siis muodikkaat myös vaaleanpunaiseksi haalistuneina.
Voin kuvitella tämän pariksi repaleiset farkut, vanha hihaton bänditoppi, remmisandaalit, kesä, pilottiarskat ja festarit, aaaaahh, ai että! :)
Seuraavaksi olisi hieman erilainen projekti kyseiselle mallilleni suunnitteilla. Väreijä ei tule siitäkään puuttumaan, mutta niistä sitten lisää kun luomus saadaan toteutettua. (Saattaa mennä aikaa, että älkää ihan heti odotelko ;))

Mitäs mieltä olette? :)  Valitettavasti ennen kuvaa minulla ei ole, mutta lähtökohtana oli olkapäille ulottuva vanha polkkamalli. 


Tälläistä hiusasiaa tällä kertaa :)

Pikagallup!
Kummat ovat omasta mielestäsi paremmat teippi- vai sinettipidennykset?

2 kommenttia:

 1. Teippi pidennykset asiakkaalla käytännöllisemmät ja helpommat huoltaa ;) IHANA TUKKA! <3
  T: Mimmi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sori Mimmi,en oo vastannut sulle:/ Joo tekijän näkökulmasta tykkään kanssa tehdä teippejä, mutta olen huomannut että osalle asiakkaista sinetit on ehdottomasti paremmat :) Omassa päässä paras on ell naturell ;)

   Poista