torstai 9. toukokuuta 2013

Piknik kesämekossa!

Ooo, mikä ke-to.
Tai keskiviikon alku ei ollut mikään hehkutus, nimittäin töiden jälkeen jouduin hammaslääkäriin. Ja ei ollut kiva operaatio tiedossa. Siitä kuitenkin hengissä selvinneenä ajattelin olla melkoinen bad ass ;) Kielloista huolimatta maistoin lasillisen tai kaksi viiniä ja syötiin patonkia, juustoa, viinirypäleitä ja mustikkarahkaa. Ai, että oli hyvää! Eikä haitannut minun suuni toispuoleisuus. Maut maistoin vaikka toisella poskella en mitään tuntenutkaan. Maltoin kuitenkin olla kaksi tuntia puhumatta MELKEIN! ja mitään syömättä/juomatta, edes vettä en juonut.

Ihanan rempseä päivä/ilta päättyi suomipoikien katkeraan häviöön, mutta illasta jäi silti hyvä fiilis.
Itse luovutin kuitenkin jo ajoissa ja menin turvonneen poskeni kanssa ystäväni luo punkkaamaan ja tytöt jatkoivat siitä vielä matkaa. Taisi olla hauskaa aamusta päätellen ;)

Kameraa ei tietenkään ollut mukana, joten puhelimen akku tuli taas kulutettua kuvia räpsiessä.Pahoittelen kuvien laatua, pientä pikselimössöä...:((

Niin mahtavaa oli olla kesämekossa aurinkorasvan tuoksu iholla. Näitä lisää!Nämä oli ystävälleni mennessä päällä. Kirpparilta löysin tuon FINLANDIA laukun  3,-.
maximekko SEPPÄLÄ, sininen bleiseri H&M, Huivi Pieces

Mahtavaa helatorstain jatkoa! Minä jatkan jäätelön syöntiä ja toivon, että jomotus alkaisi hellittämään.


ps. Toiveiden toteuttamiseksi, tässä hieman asuaiheista tarinaa myös :) Laittakaa lisää toiveita tulemaan, vaikka sinne s.postiin!


-moona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti