maanantai 20. toukokuuta 2013

Muotikirppistelyä Pakkahuoneella.


Kerrassaan mainio sunnuntai takana!  Lörpöttelyä ja shoppailua lisäksi ilma mikä oli kuin morsian.
 

Nappasin aamupäivällä ystäväni kiesiini ja suuntasimme Tampereelle pakkahuoneelle, muotikirppikselle. Tiesin kyllä, että sinne pitää mennä aikaisin. Varmasti olisi moni muukin naishenkilö kuullut tapahtumasta. Ja jumleissön, se jono oli tajuton! Pari sataa metriä. Ne ketkä tietää kun sanon, että se ylsi Itsenäisyydenkadun hesburgerin valoihin saakka, tietää siis, että se oli pitkä. Huhh, mä jo mietin hetken mielessäni kissatappeluita muutaman kangaspalasen kanssa ;) Ja sitä, että ennen ku me ollaan sisällä, kaikki parhaat on  jo mennyt. Mutta ei, ei ollut taisteluita ja meillekin vielä löytyi vaatteita. Minä tykkäsin.





Kuuma sielä tungoksessa tuli,  mutta fiilis oli ihana, todella kotoinen(?). Ja löysinkin itselleni yhden paidan,housut ja shortsit. Mikä parasta, nämä vaatekappaleet olivat sellaiset mitä en uutena varmasti ostaisi, mutta second handina ja muutamalla eurolla kipuraja pienenee niin, että uskallan ostaa ne itselleni.
Jos en jostain syystä osaakkaan kyseisiä vaatteita pitää, niin voin lahjoittaa ne taas eteenpäin ja muutaman euron menetys ei tunnu niin pahalta.

Housut Pakkahuoneen muotikirppikseltä. Paita Seppälä. Avokkaat Vagabond. Laukku -second hand


Itseasiassa, nuo värikkäät pökät saattavat päästä kyllä aika usein päälleni. Hieman ne olivat isot, mutta uskon että se ei haittaa tai sitten nipistän niistä hieman ompelukoneen voimin.
Kesäkassi on omasta takaa, tiedä häntä mistä lie hommattu ja loput kirppiskuteet esittelen teille myöhemmin.

Ainoa asia mikä minua koko päivässä harmittaa on se, että en tajunnut ottaa kirppiksen sisältä yhtään kuvaa! :( No, jos nämä muut kuvat yhtään kuvastaisivat eilistä ystävienkeskenlaatuaika-päivää ;)


Mukavaa, näköjään ilman puolesta hieman pilvisempää maanantaita kaikille! :)

-moona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti