torstai 23. toukokuuta 2013

Haaste!

Minun pitäisi keksiä nyt kolme outoa asiaa itsestäni ja heittää haaste eteenpäin. Nappasin tämän haasteen OLEMASSAOLOSTA blogista ja mietintä myssy alkoi heti sauhuamaan.
Jos kavereiltani kysyttäisiin, niin he varmasti osaisivat luetella heti useammankin, mutta näin itsekseen mietittynä tämä olikin haastavaa. Todella.


No ensimmäinen asia on varmaan se, että yhdessä tietyssä ravintolassa, huom! vain yhdessä tykkään kastaa heidän tekemät sämpylät coca-colaan. Tämä on jatkunut lapsesta saakka. Ja se ei siis johdu siitä, että sämpylät olisi pahoja tai kuivia, se vaan on hyvää colan kanssa :D

Toisena asiana on varmasti minun jumalaton purukumi-inho! Ou mai gaaaad, jos joku jättää purkan lautaselle, lautasliinalle, pöydälle tai laittaa sen kertaalleen syödyn purkan esim. ruokailun jälkeen uudelleen suuhunsa tai laittaa lapsensa purkan omaan suuhun. Varma oksurefleksi velloo mahassa. Voitte kuvitella, että viisi vuotta tarjoilijana olin tämän ongelman edessä useammin kuin viisi kertaa päivässä. Toinen kammotus on pilttipurkit.

Mutta silti kolmannelle sijalle ulottuu suihkun jälkeinen ihana korvienputsaus hetkeni. Rakastan velloa topsipuikkoja korvissa :D Vaikka niin ei saisi tehdä. Toi ukkokin sanoo, ettei ole koskaan tavannut ihmistä, joka kokisi vastaavaa mielihyvää korvien putsaamisesta.

Oliskohan nämä tarpeeksi erikoisia puolia itsestäni? ;)Haastan samaan haasteeseen mukaan:

Not for sale
Ruustiinan ihmemaa,
Operaatio Jalokivimeri
millamainen

Olkaa hyvä tytsyt :)

ps. Postauksen vierailevana piristyksenä nähtiin veljeni koiruli Lenni, lenssu, lenssutin, Lenni lokipoikanen <3


2 kommenttia:

 1. Voi, mä olen niin monesti jo tehnyt näitä haasteita, että en taida keksiä itsestäni enää yhtäkään mielenkiintoista faktaa. :D Kiitos kuitenkin tosi paljon haasteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti! Onneksi nämä eivät velvoita ja ole pakollisia :)
   -mukavaa päivää!

   Poista