torstai 23. toukokuuta 2013

Hiusvinkki..

..joka pelastaa ns. seuraavan päivän hiukset.
Tämän saat taiottua puolipitkiin tai pitkiin hiuksiin. Puoli pitkien hiusten kanssa tarvitsee muutaman pinnin enemmän kuin pitkien kanssa, varsinkin jos omaat liukkaat hiukset.

Pohjan voit käsitellä kuivashampoolla, jonka voit kevyesti harjata ettei jää liian mattaiseksi ja valkoiseksi, hiuspuuterilla tai kevyesti tupeeraamalla. Pohjalle voit tupeerauksen jälkeen suihkauttaa kevyttä hiuslakkaa. "Märkälakka" on huono pohjatyössä, koska se tuppaa olemaan hyvin voimakas, niin hius saattaa korppuuntua.

1.Jaa hiukset neljään osaan. Korvilta eteen päin anna olla vielä vapaana, mutta taka osa jaa ns. saparoille. Sitten käsittelet ensin toisenpuolen ja kiepauttelet haluamallasi tavalla hieman keskelle päin vetäen.  Kun olet saanut pinneillä toisen puolen kiinni, niin jatka seuraavalla puolella samalla tavalla. Mitä huolettomampi söherrys keskellä sen hienompi (minusta ainakin;))
2. Sitten otat käsittelyyn korvien luona olevat hiukset. Näillä osoilla voit tehdä haluamasi twistin tyyliisi. Letittämällä, punoksilla tai kuten minäkin ihan vain asettelin taakse muihin mukaan, sen kummemmin niitä huolittelematta. Ja osa vapaaksi jääneistä hiuksista taas luo tyyliteltyä huolettomuutta. Hieman pinneillä nostin haluamaani kohtaa korkeammalle.
3. Lopuksi suihkutat lakkaa, ja vaikka nyt sitä märkälakkaa ;) Tarpeeksi monella pinnillä kampaus pysyy koko päivän ja pieni löysähtäminen ei edes haittaa.



Minulla itselläni ei ole pohjalla mitään, ei edes tupeerausta ja siksi varmasti pinnejä näkyy enempi. Ja nämä minun hiukseni yltää juuri ja juuri harteille.

Mitäs mieltä olette tästä takatukka takusta? ;)

-moonainen moona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti