lauantai 18. toukokuuta 2013

Naisen elämää

Hohhoijaa, ollaanpa taas pidetty hiljaiseloa täällä suunnalla. Ja en vain valitettavasti ole jaksanut enää konetta avata työpäivien jälkeen. Eikä täälä ole kyllä mitään suurta kotona, pihalla tai muunkaan asioiden rintamalla tapahtunut.

Tänään kuitenkin lauantai sisälsi päivän Jyväskylässä. Kyseessä oli huoltopäivä geelikynsissä. Eli minä tein siis ystävälleni rakennekynsihuollon uusilla opettelemillani tuotteilla. Ja täytyy myöntää, että kohta en enään pysty enempää hehkuttamaan tätä LCN merkin rakkautta. Kyllä laatu on laatua. Jopa pelkästä ranskalaisesta geelauksesta tulee niin puhdas ja siisti lopputulos, ettei näistä voi muuta kuin tykätä! Niin tekijänä kuin kuluttajanakin.
Viimeisenä rastina ruutuun vielä saatetaan, muutaman kuukauden kuluttua näyttökoe. Sielä taitoni arvostellaan ja diplomit lyödään käteen, jos tietty läpi päästään ;) En malta odottaa!

Tässä tämän päivän tulos, ja suunta on vain ylös päin :)

Valitettavasti TAAS puhelinkuva :( kamera unohtu:((
Huomenna sitten viikonlopun riemua ja shoppailuhermoja hyväillään Tampereella järjestettävässä muotikirppiksessä. Saan ton meidän tyttöporukan tuoreimman mamman mukaan.  Saas nähdä mitä me sieltä löydetään :)
Ja tiistaina pääsee Vero Modan VIP-iltaan, johon voitin torstaina kutsulipun. Ai tätä naisen elämää ;)) On se joskus aika ihanaa? Vai mitä...

Mitäs kivaa teidän viikkoon/viikonloppuun kuuluu?
<3

-moonainen-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti