sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Sunnuntai..

Eilein tuli tanssittua ukkoni ystävän häitä ja täytyy kyllä sanoa, että olipa mahdottoman romanttisessa paikassa. En ihan olisi uskonut, että Tampereen haulitehdas olisi niin kaunis ja tunnelmallinen paikka. Ja juuri sopiva tuollaisiin pienehköihin häihin.. Alkoi omatkin unelmat kirkonkellojen kilinästä vilistä silmissä. Mutta ei ehkä ihan vielä kuiteskaan ;)
En kuitenkaan tajua itseäni kun en ottanut koko haulitehtaasta kuvaa! Todella ajattelematonta. Olisi ollut nätit ulkotulet ja ihana kuura. Kuva jäi siis vain minun mieleeni, toivottavasti pystytte jotenkin kuvittelemaan.Ja asiasta kukkaruukkuun. On se vaan kummallista että kun joulu on ohi, niin heti tekee mieli siivota  joulukoristeet kaappiin. Kuusi nyt kun ei ollut mikään kukkanen niin se heitettiin suosiolla jo pois. Saa tuo ukko tehdä siitä vaikka polttopuita.
Kaikkea en kuitenkaan raaskinut purkaa. Valokranssit ja kuusenvalot vaihtoivat vain paikkaa. Ja kynttilät jatkaa lepattamista. Tonttu-ukot oli vain jo tehnyt tehtävänsä tältä vuodelta ja saavat odottaa seuraavaan jouluun.


Kirpparilta löydetty peili pääsi sohvan yläpuolelle. Nyt se tuo kivasti avaruutta ja heijastaa valoa asuntoon.


Ainiin ja sitä asukuvaa. Parempaa kuvaa ei nyt ole, kun minä vihaan poseeraamista ja ensimmäiset otokset sai kelvata :)

Ihanasti toi imuri tossa vieressä :D ja huivi ei kuulunut sittenkään edes ulkotakin kanssa kokonaisuuteen.


me


Näissä tunnelmmissa aletaan pippuripihvien paistoon! Oikein hyvää viimeistä sunnuntaita vuodelta 2012 :) Laiskotelkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti