tiistai 18. joulukuuta 2012

puuhastelua..

Arki lähti reippaasti rullaamaan heti lomaviikon jälkeen, mutta kohta onkin pitkät pyhät edessä ja jouluksi saa taas rauhoittua. Tämä viikko siis vielä aherretaan töissä.

Eilen onneksi kerkesin vielä tapaamaan kahta ystävääni kahvittelujen merkeissä ja saatiin päivitettyä toistemme tapahtumat. Sekä hieman purnattua arkea hankaloittavista asioista. Joita onneksi ei nyt kauheasti ole, jotain pientä nyt aina ;)
Ja minä tyhmä en ollut tajunnu mitään viemisiä ottaa mukaan, kun suoraan töistä kahvipöytään heilahdin. Ja sielä olikin odottamassa pikku lahjat, joulupukkisuklaata sekä ihanat piparit! Täytyy omalta osalta siis korjata tilanne. :)


Tänään ollaan kaadettu kuusi, ihan omasta pihasta joka nimettiin, "ugly ****". En edes viitsi kirjoittaa, heh. Tämä oli siis ukkoni nimitys kuusesta :) Meillä nyt on viime vuonnakin ollut niin ruma kuusi, ettei ole kehdannut sitä edes esitellä. Ei vaan viitsi ostaa vielä muualta, kun omaakin pihaa pitää karsia.

Ainiin ja yksi lipasto piti siirtää muutamien muiden esineiden tieltä eteiseen. Ja se on vielä aikamoinen mustalammas muihin tavaroihin verrattuna.. Täytyy siis alkaa kohta hieontahommiin! ;)Tällästä tänään! (ops, yllätys että kissat on hyppiny pöydillä ja liinat vinossa..vaikka niitä kuinka suoristelis, niin kun selkänsä kääntää...meillä nyt aina on vähän vinottaista;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti