lauantai 22. joulukuuta 2012

Aatto lähestyy...

..ja loppusilaus vielä tekemättä. Piparitkin on keretty ennen aattoa jo syömään, kaikki. Ei auta ku hakea kaupasta valmistaikina ja muutama paistaa lisää, mutta siinä onkin aatonaatolle ihanaa puuhastelua. Itsetehty taikina saa nyt kyllä ajan ja laiskuuden vuoksi jäädä. Lahjatkin on vielä paketoimatta :O ja mihin se aika oikeen meni, kun sitä alkukuusta oli vielä niin rutkasti? ;)
Noh, veljeni ja avokkinsa hommastivat uuden kodin pari kuukautta takaperin ja nyt sinne pääsi sitten muuttamaan. Tottakai sitä pitää joulu jo viettää uudessa vanhassa talossa. Sielä on sitten viime päivät loman jälkeen ja vähän ennenkin mennyt autellessa. Mitä nyt itse onkaan pystynyt tekemään. Minä kun en mikään sähkömies ole, mutta sutia osaan kyllä seinille näyttää.
Nyt tavarat on tänään saatu onnellisesti uuteen kotiin ja pienen järjestelyn jälkeen päätin tulla omaankin kotiin vielä jotain touhuamaan.. Touhuilu näyttää olevan vaan vähän heikkoa kun tähän koneelle taas jumiuduin:)
Ei stressiä kyllä vielä kerkee, eikö niin?


Kun muita uusia kuvia ei ole sattuneesta syystä (hallittu kaaos) niin toivottakoot meidän Keijo-poika oiken rentouttavia ja jännittäviä aaton odotuksen hetkiä! Jos huomena vielä kerkeisin laittamaan joulukuvia kotoa :)

                                                               -moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti