perjantai 28. joulukuuta 2012

Seuraavaa juhlaa odotellessa!

Noin, nyt on mässäilty ja löhöilty tarpeeksi. Aina pidempikin loma kelpaisi, mutta eilen oli kyllä virkistävää palata töihin. Tämä kaksi päiväinen työviikko on kuitenkin hyvä, varovainen aloitus seuraavaan työrupeamaan. Eli kesälomaa odotellessa ;)

Mutta siis joulupukin lahjoihin! Pukinkontista löytyi tarpeellisia ja ihania "sievistely juttuja". Global accessories "kilppari" kuvioinen laukku ja Vagabondin rahapussi, jotka aion pitää visusti erossa meidän kissoista( neitimme on pilannut kaksi viimeistä laukkua ja rahapussia). Ja pientä luksusta sain myös kasvoille, Biothermin very dry skin rasvan. Nyt tämä naamakorppukin saadaan kuntoon.
Kyllä nyt taas kelpaa :D

Rahapussi ja kassi sopii toisiinsa aikas hyvin ;)




Ja nyt kun kaikki (ihana) jouluhömpötys alkaa olemaan takanapäin, on aika siirtää katseet uudenvuoden aattoon ja huomisiin mieheni ystävän häihin. Sen kunniaksi päätin väkertää itselleni uudet kynnet. Viilasin joulunpunat pois ja laiton kullansäihkeen tilalle. Veljeni avokilta lainasin mustaa, hieman rokahtavaa kirjelaukkua, jonka aion laittaa mustien piikkikorko avokkaiden kaveriksi. Nämä ovat ensimmäiset talvihäät, joihin minut on kutsuttu ja täytyy myöntää, että olen hieman ulapalla kuinka kyseisiin juhliin tulisi pukeutua ettei kylmyys iske, mutta tyylikkyys säilyy :) Katsotaan sitten jos kokonaisuudesta saisi kuvaa tänne.
Tässä kuitenkin pieni murto-osa huomisesta.

En ymmärrä, miksi tämä ei antanut käntää tätä kuvaa vaakasuoraan, mutta toivottavasti näette näinkin :)


Tälläistä nyt tällä kertaa, seuraavaan kertaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti