lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tukka on mun juttu.

Mulla on kyllä niin motivaatio pula tähä netti touhuun nyt tällä hetkellä, sori. Kesä on tullut ja kesän riennot on vieneet mukanaan ja tietokoneen avaaminen on ollut viimeisenä mielessä. Ja silloinkin vain pakollisten juttujen tähden.

Ja kun kesä vie mukanaan, niin hiukset kaipaa kesäistä tuulahdusta myös. Ja kun kuumuus valtaa kehoa, tekee mieli vapauttaa niska hiostavilta hiuksilta. Joten pampulat, pinnit, huivit ym koristeet saavat nyt toimia kesäisten päivien pelastajana. Samalla latva saa hieman suojaa auringolta. Ja mitä "huolettomamman" näköiset hiukset, sitä paremmin se käy minun makuuni.
Mitäs mieltä olette?

Pieni vinkki:
Olen nyt tavannut monta vaalennuksen ja auringon polttamaa hiusta, jotka kaipaavat kipeästi...öhömmm, joo saksia, mutta kosteutta ja hoitoa!
Jos katkaisuhoito ei vielä houkuta niin hommaa käsiisi esim. Vitality's merkiltä Intensive Sole-sarjan aurinkoöljy. Tuote kosteuttaa tehokkaasti ja Uv-suojan ansioista se suojaa tehokkaasti, noh siltä UV:ltä. Tuote mikä kestää pitkään ja tuo kiillon takaisin. Tuotetta kannattaa tosin varovasti aloittaa suihkuttelemaan, ettei hiuksesi tule  rasvaiseksi.Vaurioitunutta hiusta ei tosin saa terveeksi muutakuin leikkaamalla huono osa pois, mutta pientä ensiapua ja siloitusta näillä tuotteilla kyllä saa.
25e hinta tuntuu pieneltä siihen verrattuna, että hiukset palavat karrelle ja joudut leikkauttamaan kohtuuttoman määrän hiuksistasi pois.
 Vai mitä mieltä olette ja miten te hoidatte kesäkutrejanne? :)

-moona <3


Arurinkoöljyn kuva lainattu: http://www.sarlemijn.com/image/cache/data/vitalitys/sole/olio-protettivo-650x650.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti