sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

80-luku jaloissa

Kynsipostausta odotellessa tulee väliin vähän muutakin. Se on kuitenkin edelleen työn alla.

Eilinen lauantai ja helle toi mukanaan tänne meidän pieneen kylään Cheek:n, jota oli tietysti (TIETYSTI!!) pakko mennä katsomaan. Minusta tuskin koskaan kaikkoaa tämä rakkaus suomiräppiä kohtaa, tuskin kasikymppisenäkään.

Eli auringonpalvonnan jälkeen nappasimme fillarit alle ja polkaistiin kohti iltaa. Ja päälle oli ehdottomasti saatava jotain rentoa, jotain missä on helppo heilua ja tanssia ;)                                               Valitsin nämä;
                                                Paita: Only
                                                Lewikset: Second hand
                                                Kassi(pariin otteeseen nähty): Second hand

äääääääääää ;D
Matkalla tuli omat teinivuodet mieleen polkiessamme vanhoja oikoreittejä pitkin. Paita hulmuten tunsin olevani taas 15-vuotias, jolla oli kiire päästä kavereiden luo. Ja aina me vallattiin hirveellä laumalla puistoja ja kuunneltiin musaa, hehheh. Ihania aikoja.
Samalla siinä pyöräilessäni katselin maisemia. Metsäpoluilla oli niin kaunista kun aurinko vielä pilkotti  puiden välistä. Tuli mieleen sademetsä ja joku mielikuvitusmaailman taikametsä. Harmitti vähän kun ei pysähdytty ottamaan kuvia. Onneksi nämä reitit ei kuitenkaan ole kaukana niin paikalle pääsee kuvaamaan kymmenessä minuutissa.

Kotiin tultaessa oli kyllä jo aika viileä niin päälleni heitin lempitakikseni muodostuneen farkkurotsin. Sen pääset kurkkaa TÄÄLTÄ :)
Mitä kovempaa pyöräili niin lämmin tuli, vaikka aika viima kävi! Oltiinpahan ainakin nopeasti kotona ja tänään reisissä tuntuu ;)

Leppoisaa sunnuntaita! :)

2 kommenttia:

  1. Hi, you have a wonderful blog, do you want to follow each other on BLOGLOVIN? if you dicided to follow me, please let me know so I can follow you back! xoxo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, thank you! :) Sure i follow you! Your blog seems to bee very nice too. You have cool style ;)


      Poista