maanantai 17. kesäkuuta 2013

mökkielämä = hiljaisuus ja rauha

Noo, ei se aina ihan niinkään mene, mutta nyt kyllä meni.
Tosin näin typerästi aikuistuessa sitä on itse lämmitettävä se sauna ja vesi, jotta pääsee kylpyyn. Ennen sen hoiti iskä tai äiskä. Tai no en tiedä oliko tää mulle ny sittenkään niin rankkaa. A parka sielä sytytteli paljua ja saunaa, kun minä Tytin tyllerön kanssa valmistelin salaattia grillauksien kylkeen :D Tytti oli varmaan vain sen takia mukana touhuissa, jos olis sattunut, että joku herkkupala olisi lattialle tipahtanut.

Minusta on nykyään aina mukava mennä mökille, (silloin kun sinne pääsee) koska muutama sielä vietetty yö katkaisee kyllä todella arjesta. Nytkin nukuttiin pitkään ja paljon. Ei tarvitse miettiä vaatteita, ei naamaa, eikä hiuksiakaan. Parhain hengähdystauko myös kosmetiikasta. Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä oli vähän katsottava peiliin, jouduttiin kuitenkin ihmistenilmoille niin ei ihan röllinä viitsinyt lähteä.

Tässä muutama kuva viikonlopulta. Kauheesti en kyllä jaksanut sieläkään kameran kanssa heilua, mutta silti kameraan oli hämärästi ilmestynyt varmaan sata kuvaa Tytistä :) (vähän liioiteltuna)



Sain tältä reissulta paljon pieniä aarteita, yllä olevassa kuvassa on yksi. Adidaksen verkkatakki :)

luettavaa, tiestysti!






Tytti <3



ajanpatinaa







Siinä oli kuvia mökiltä ja mökin pihalta. Läheltä löytyy tuo vanha lampi missä ollaan kakaroina käyty aina uimassa. Sillon oli kova uimari kun jaksoi uida keskellä olevalle kiviryppäälle. Välissä oli pohjassa onneksi niin iso kivi, että siinä yletti jalat "pohjaan" ja sai pienen huili tauon.

Voi niitä aikoja, onneksi mökkimaisemat on säilynyt suht. samana kuin aina. Maalaismaisemaa, peltoja ja metsää. Metsien keskellä pari lampea, toisessa pestiin mattoja seisten vanhoissa tyhjissä vesitynnyreissä ja toisessa polskittiin ja opeteltiin uimaan. Taitaa olla sellaisia ikuisia muistoja <3

ps. Anteeksi, että kuvat on vähän ylisuuria. Olivat pienempinä niin vaatimattomia ;)

Kivaa juhannusviikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti