keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sadepäivän iloja..

Vapaa päivä, vettä sataa ja puut kellastaa, syksy <3
Olin tarkoituksella sammuttanut herätyskellon, jotta saisin nukuttua rauhassa niin pitkään kuin unta riittää. Pitkästä aikaa. Toisin kävi, ihana poikaystäväni soittikin minulle jo yhdeksältä ;) mutta eipä se haitannut. Nousin ylös ja ajattelin, että eipähän mene päivä hukkaan. Juon kupposen kahvia ja lähden vaikka kirpputorille tekemään löytöjä! Kerron sitten tarttuiko matkaani mitään mielenkiintoista.


Hah! Enpä edes tajunnut, mutta niiskuneitihän sopii todella hyvin tämän päivän ohjelmaan.:) 

                                                                          -----

 Voi jestas! Oli maailman nopein kirppis käynti ikinä. Sielä ei ollut mitään. Siis ei yhtään mitään. Paitsi ihania vanhoja senkkejä ja ruokailuryhmiä, nekin vaan on sielä reippaasti satasen/sien yläpyolella..Ymmärrettävästi.
Ystäväni kanssa päiviteltiin puhelimessa, kun mielestäni kirpputorin ja kierrättämisen merkitys on hieman ehkä vääristynyt. Tuotteista pyydetään samoja summia mitä uusista tuotteista. Ja nyt en tarkoita mitään antiikkia, vaan esim. H&M:n neuleita. Ne ovat selkeesti kulahtaneita,venähtäneitä ja nukkaantuneita, eli käytettyjä! Ja vieressä teksti uuden veroinen, hinta on jossain 10-15e välissä. Oikeesti? Ja selvästi näkee, että käyttäjä itse ei varmasti ole maksanut siitä 19e enempää.. huoh, minusta tässä mennään väärään suuntaan. Mutta eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Missä on 0,50-5e tavarat, jotka yksinkertaisesti halutaan "antaa" parempaan käyttöön, kun itse ei enää kyseista tavaraa/vaatetta tarvitse? Mitä mieltä olette?
Tässä pieni esimerkki minkä löysin. Ikean metallijalallinen peili, omistin itse joskus samanlaisen. Uutena maksaa alle 10e. Kirpputorilla...

14e!!  huhhuh... Tässä taitaa olla kyse siitä, ettei kyseinen hinnoittelija ole itsekkään tiennyt paljon tämä on uutena maksanut. (sori tosi huono kuva)

No pieni pettymys rinnassa menen munkkilan kautta kotiin. Ostin kinkkusarven kahvin kanssa, sekä pussillisen sokerimunkkeja. Munkkeja nautiskellaan sitten kun ystäväni saapuu kahvipöytään. Oli siitä käynnistä sentään jotain hyötyä. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti