maanantai 11. marraskuuta 2013

Pappapaita tytön päällä!

Eipä varmaan arvellut vaari viedessään paitaansa kirpputorille, että 26-vuotias tyttö (tytöttelen itseäni vielä) nappaa eurolla paidan matkaansa ja saa siitä itselleen ihanan lämpöisen neuletunikan.
Mutta kyllähän minun suuni kääntyi isoon hymyyn paidan bongattuani ja vielä lapun lukiessani 1€, jes! 
Paita/second hand, Kaulakoru/Lindex, kengät/Bianco

Tässä testailen paitaa ihan kotosalla, mutta seuraavana iltana paita pääsi jo tositoimiin ja ulkoilutin sen vyön ja karvaturrin kanssa Tampereen Plevnassa. Siitä sitten myöhemmin..

Illalla myös kynteni kokivat muutoksen. Kuvassa ollaan puoliksi valmiita, taitaa joulu olla ovella? ;)


Jos teillä on mielessä rajatonta mielikuvitusta niin menkää ihmeessä penkomaan kirpputoreja! Suosittelen. Teen sieltä hyvin usein todella hyviä löytöjä, varsinkin kun on kierrellyt enemmän niin silmä on harjaantunut bongaamaan valioyksilöt päältä pois. Pientä tuunausta voi osa vaatia, mutta jos lökötys ei haittaa (niinkuin minua ei tietyissä asioissa) niin antakaa lököttää! Se hyvä puoli nykymuodissa on, että melkein kaikki on muotia ;)


ps. Ja osa varmaan huomasi blogin taas muuttuneet systeemit ;) Hion tätä hommaa varmaan niin kauan kuin itse olen tyytyväinen. Anteeksi ja toivottavasti pysytte perässä. ;) Infoon teitä kyllä aina suurissa muutoksissa!!


love love love
Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti