sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Huomenta!♡

Huomenta tosiaan täältä paritalon puolikkaan viluisesta kodista. Takka jäi illalla lämmittämättä ja sen kyllä näin aamutuimaan huomasi. Hyvin tuli nukuttua ja herättyä ;)
Kahvi ja villasukat lämmittää. Ja villapaita.

Pihallakin näyttää ihanalta. Aurinko paistaa ja ulkona kimmeltää huuruiset pinnat. Pakko olla hyvä maanantai.


Tiedättekö mun on pakko myöntää, että olen aika-ajoin unelmoinut jo unelmieni omakotitalosta. Välillä tämä unelma on ottanut niin kovasti jo vallan, että pakko oli jo kälyni kanssa käydä yhtä katsomassa, mutta ei. Olisihan ne ihania, mutta mitä ihmettä me tehdään 5h ja kolmella kerroksella? Haha, ehkä sitten joskus vuosien päästä. Hyvähän se on kartoittaa mitä sitten omalta taloltaan tulevaisuudessa haluaa, niin voi varmat EI-yksilöt jättää väliin.
Ennen kuin niihin tulevaisuuksiin päästään, tehdään vielä pientä pintaremonttia meidän nykyisessä kodissa ja asutaan lisää vielä monta onnellista vuotta.Uusi koti-lehti toimi minun aamukahvihetken virkistäjänä ja ideoita tuli taas päähän aika ryöpyllä! Nyt on kuitenkin kyseessä meidän "pikkuhuone" eikä mikään muu. Se raukkaparka ei ole pintaansa saanut mitään kaunistusta koko meidän asuin (2) vuosina tässä. Ja nyt on aika suoda sillekin pieni muodonmuutos..

Ja ideoista teoksi, postimerkki x postimerkki kokoisina palasina vanhan tapetin reipiminen on alkanut. Meidän aiemmin eteiseen suunniteltu raitatapetti pääsee sittenkin pikkuhuoneeseen. Onni on äiti, joka samaan tahtiin suunnittelee uusia juttuja ja sitten joskus jää tapetteja yli ;)

Kirpsakkaa alkavaa viikkoa kaikille!

    ♡
Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti